Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Harmonian CuraMIN toi avun nivelvaivoihin

Kaupallinen yhteistyö: Harmonia
*Sisältää mainoslinkkejä

Nivelvaivat on vaivannut minua jo pitkään  ainakin viitisen vuotta. Olenkin lueskellut netistä paljon nivelongelmista ja siitä, mikä niihin voisi auttaa. Harmonia tuli vastaan ja siitä olenkin lukenut jo aikaisemminkin sekä heidän tuotteistaan. Sain kokeiltavaksi heidän CuraMIN -tuotettaan, joka on tehty nivelten hyvinvoinnin ja liikkuvuuden tueksi. CuraMIN -valmisteessa yhdistyy kurkumiini ja boswelli. Kurkuman teho auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Kurkuma auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Boswelli taas tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta. Nämä kaksi ainetta kun yhdistettiin saatiin aikaan CuraMIN mikä on ollut minulle todella suuri apu. On ihan tutkittuakin, että 90 % curaMINia testanneista saa siitä avun nivelvaivoihinsa – ja tähän joukkoon lukeuden myös minä!

Monesti heräsin yöllä kun nivelet tuntuivat epämukavilta. Sormet ja nilkat oli turvoksissa lähes joka yö ja aamu vaikka pyrin juomaan vettä päivän aikana tasaisesti enkä syönyt överisuolaisia ruokia. Kävely oli välillä tosi hankalaa ja loppujenlopuksi mua alkoi todella paljon turhauttaa ja mietinkin, että tätäkö tää nyt tulee olemaan seuraavat 60 vuotta. En kuitenkaan tässä(kään) tilantessa halunnut heittää hanskoja tiskiin vaan ja aloin tosiaan netistä etsimään apua nivelvaivoihin ja niiden liikkuvuuteen. Harmonian CuraMIN tuli nopeasti vastaan ja sitä lähdinkin kokeilemaan. Ja se kannatti! Nivelvaivat ovat lähes olemattomat eikä edes nilkoissa tunnu enään vaivoja.

CuraMIN valmistetaan aurinkoenergialla

Harmonian kasviraaka-aineet ovat jäljitettävissä hyvin läpinäkyvästi vaikka raaka-aineet tulevatkin maailmalta. CuraMINin kurkumauutteen ja boswellia serrata -uutteen valmistaa intialainen perheyritys Arjuna. Läpinäkyvyyden lisäksi perheyritys haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoaakin mm. kasvislounaan jälkiruokineen heille päivittäin ilmaiseksi. Kasvisruoka nautitaan kiireettömästi banaaninlehdiltä, jotka ruokailun päätteeksi taitellaan nyytiksi ja syötetään pihassa laiduntavalle lehmälle. Arjuna haluaa noudattaa tarkasti kiertotalouden periaatteita eikä mitään heitetään hukkaan. Myös kasvien uuttamisesta ylijäävä kasvikuitu käytetään lannoitteena ja monsuuniaikaan kertyvä sadevesi otetaan talteen ja käytetään myöhemmin kasteluvetenä.

Arjuna oli ensimmäinen yritys koko maailmassa, joka valmistaa uutteensa 100 % aurinkoenergialla. Aurinkopaneelien tuottamalla energialla Harmonian curaMIN valmistetaan, mitä arvostan todella suuresti. Harmonian vastuullisuus on todella hienoa ja onkin ihana tietää, että apu mitä saan tulee vastuullisuudesta ja aurinkoenergiasta.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Kaupallinen yhteistyö: Harmonia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *