Hae
Mirva Emilia

Toivo vie kohti unelmiasi

Nostin mun ihanasta enkelipakasta sinulle enkeliviestin ja sieltä nousi toivo ❤️ Toivo merkitsee sitä, että jaksat uskoa ja olla voimakas omien unelmien ja tavoitteidesi suhteen. Sinua pyydetään uskomaan ja luottamaan siihen, että elämä vie sinua oikeaan suuntaan juuri oikeaan aikaan. Sinä itse haluat itsesi onnistuvan ja saavuttavan päämääräsi mutta sinua myös autetaan siinä, kunhan olet toiveikas unelmiesi suhteen. Olet sitkeä ja voimakas, pidä uskosi yllä unelmiesi suhteen.

Toivo on kuin magneettia

Kun uskosi ja toivosi ovat olemassa, vedät kuin magneettia perässäsi ja houkuttelet elämääsi kauneutta ja runsautta. Päätä mitä todella haluat ja lähetä positiivisia ajatuksia muutoksille ja haaveittesi toteutumiselle. Kun tiedät missä haluat olla ja mihin haluat pyrkiä alat vaistomaisesti toteuttamaan asioita niin, että muutos parempaan tulee. Sinun ei tarvitse sinnitellä vaan uskoa itseesi. Toivo asioita mitkä ovat sinulle hyväksi ja parhaaksi, näin alat kuin magneetin lailla vetämään puoleesi asioita mitkä auttavat sinua saavuttamaan ne.

Ole yhteydessä valoon

Kaiken muutoksen keskellä sinun ei tarvitse kuitenkaan olla yksin. Enkelikortin vahvimmista viesteistä on se, että pyydä enkeleiltä apua meditaation avulla. Näin sinulle tulee mahdollisuuksia, jotka vievät sinua eteenpäin saavutuksissasi. Nämä mahdollisuudet herättävät unelmasi pikkuhiljaa henkiin. Kevään aurinko ja energia tulevat olemaan voimakkaita. Usko ja tiedä, että ansaitset kaiken mitä toivot niin silloin niitä sinulle myös annetaan. Jos olet sisimmässäsi epävarma omista toiveistasi niin silloin ne eivät lähde toteutumaan.

Omien toiveiden täyttymisen suhteen on erityisen tärkeää miettiä, mitä sinä ihan oikeasti haluat. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, mitkä vievät sinua eteenpäin ja tulevat palvelemaan elämääsi ja arkeasi. Ole rohkea viemään toiveitasi eteenpäin ja usko, että sinusta on siihen ja pidä toivo koko ajan ylläsi ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

4 kommenttia

 1. Eija Tarvainen kirjoitti:

  Kiitos! Tätä niin tarvitsen. Positiivisuutta ja voimaa. Lastenlasten takia ja toivottovasti Poikani selviää tästäkin kriisistä onhan se tavallaan hänen itsensä aiheuttamaa. Pyydän kuitenkin enkelit auttamaan Häntäkin.

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   ❤️ Lähetän enkeleiden lisäksi teille itsekin täältä hyvää energiaa ✨

 2. Mervi Kangas-Salo kirjoitti:

  Kiitos. Näin yritän uskoa ja luottaa. Välillä meinaa vaan iskeä epätoivo, matkaan sisältyy myös toinen henkilö eikä voi tietää miten hän etenee. Pyydän, rukoilen ja toivon, ehkä kaikki meneekin hyvin.

 3. asta kirjoitti:

  Kiitos uskon että toiveeni unelmani toteutuu…ja enkelit auttaa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.