Hae
Mirva Emilia

Taistelu on viikon tarot: mihin suuntaat energiasi?

Viikon tarotkortiksi nousi Taistelu, jonka avainsanoja on asteittain eteneminen, pelko ja jännityksistä vapautuminen. Taistelun kortti tuo mulle aina paljon hyvää mieleen ja sitä, että taistelun ja sinnikkyyden kautta tulee voitto. Tarvitaan kärsivällisyyttä, tahtoa ja oikeanlaista energiaa, jotta saavuttaa omat saavutukset. Yrittäminen, sinnikkyys ja pieni, terve kilpailuhenkisyys tuovat tuloksia. Muista kuitenkin ettei kilpailuhenkisyys ole suunnattu ketään vastaan vaan se on nautinnollista ja hauskaa leikkiä. Ryhmässä toimimisessa on tärkeää löytää yhteisiä näkökulmia ja päämääriä sen sijaan, että omia voimavaroja ja energioita tuhlataan kiistelyyn ja ristiriitoihin. Hanki kokemuksia rauhassa, älä pidä kiirettä. Sinulla on luovia voimia, jotka etsivät purkautumiskanavia. Katsele rauhassa ympärilläsi ja aisti ne asiat mitkä tuntuvat juuri sinulle oikeilta.

Taistelu vie energiasi oikeaan suuntaan

Sisälläsi on energiaa mitä pitäisi saada ulos, jotta saat omat kykysi esille. Etsi itsellesi tapa, millä saat tuotua kykysi esille. Esimerkiksi luova toiminta erilaisissa muodoissa voisi olla hyvä, jolloin saat vaikka maalaamisen kautta energiaasi ja ideoitasi esille. Itse olen kokeillut tunnemaalausta ja se oli todella avartavaa ja sain omaa mieltä ja tunteita maalaamisen avulla ulos. Värit tunnemaalauksen tulivat oman tunnetilan kautta. Maalauksen ei tarvitse esittää mitään vaan siinä pääasia on, että saat purkaa omia tunteita maalaukseen. Mieti maalaamiseen jälkeen niitä värejä mitä olet maalaukseen laittanut ja mitä tunteita maalaus sinulle tuo.

Omia kokemuksia ja ajatuksia voit jakaa myös ystävien kanssa, joiden kanssa pystyt olemaan täysin oma itsesi sekä kertoa ja ilmaista myös turhautumisia ja ahdistuneisuutta. On onnekasta saada elämään ystäviä, joiden kanssa voi purkaa elämää ja omia ajatuksia. Kolmas vaihtoehto on purkaa ylimääräistä energiaa johonkin fyysiseen toimintaan, on se sitten nyrkkeily tai painonnosto, pääasia että saat energioitasi liikkeelle. Mieti minkälaista toimintaa ja tekemistä sinä tarvitset, jotta pääset purkamaan ylimääräistä energiaasi ja minkä kautta saat myös uusia oivalluksia ja ajatuksia omaan elämääsi. Muista pitää leikkisä ja positiivinen asenne miten ikinä puratkin energioitasi. Sen kuuluu olla vapauttavaa ja iloista. Älä anna minkään tukahduttaa omaa ilmaisuasi ja muista, että sinulla on valtava määrä energiaa, taitoa ja kykyjä kun vain annat tälle kaikelle luvan tulla näkyväksi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.