Hae
Mirva Emilia

WeDon palashampoo on todellinen yllättäjä

*Sisältää mainoslinkkejä

Palashampoo sai alkuun aikaan monenlaisia ajatuksia, enemmän epäileviä ajatuksia mutta nyt on myönnettävä, että WeDon palashampoo on ollut todellinen yllättäjä. Jotenkin ensimmäiset ajatukset shampoosta oli, että vaahtoutuuko se ollenkaan ja peseekö hiukset oikeasti kunnolla puhtaaksi. Toisin kuitenkin ajattelen nyt ja tällä shampoolla pesenkin lähes päivittäin hiukseni. Ja kyllä, hiukset tulee puhtaaksi ja todella kiiltäväksi! Shampoon pala myydään pienessä pahvisessa laatikossa, joten muoviakaan ei pakkauksessa ole. Kaiken lisäksi tämä on vielä tosi riittoisa, se voi kestää jopa 80 pesua! Shampoolle myydään erikseen myös oma söpö puinen säilytysrasia, missä sitä voi säilyttää.

Jotkut shampoot jättää hiukset pesun aikana tosi takkuiseksi ja saakin tehdä hoitoaineella töitä, että hiukset saa suoraksi. Palashampoolla kun olen pessyt niin vaikka sillä palalla hieronkin hiuksia ja sormin vielä vaahdotaan lisää niin silti hiukset ei takkuunnu ollenkaan. Luulenkin, että shampoon sisältämät sheavoi ja arganöljy tukevat tätä prosessia. WeDon palashampoon raaka-aineet on muuten 95% luonnosta! Tämmöiselle luonnonkosmetiikan ystävälle siis hyvä tuote 🙂 Ja toinen tärkeä asia on se, että WeDon tuotteet on täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia. Luonnonmukaisuus ja vegaanisuus on itselleni noussut vuosien varrella yhä tärkeämmäksi arvoksi ja tuntuu tosi hyvältä käyttää kosmetiikkaa mistä tietää, että sen teossa on ajateltu luontoa ja eläimiä. Ja tämä tulee kyllä koko ajan yhä tärkeämmäksi asiaksi ja arvoksi useimmille brändeille mikä on ihan super hyvä asia. Tästä linkistä pääset tutustumaan WeDon tuotteisiin.

samat tuotteet koko perheelle

WeDon tuotteita löytyy meiltä muitakin. Palashampoon lisäksi on hoitoaine, hoitomaski sekä korjaava shampoo. Jotta purkkeja ja purnukoita tulisi suihkulle mahdollisimman vähän niin useimmiten ostan koko perheelle samoja hiustenhoitotuotteita. Siksi luonnonmukaisuus onkin tärkeää, koska myös lapset pesevät samoilla aineilla hiuksensa. Luonnonmukaiset tuotteet on kuitenkin hellävaraisempia kun ylimääräiset ”myrkyt” on otettu tuotteesta pois. Julia toki harvemmin vielä tarvitsee shampoopesua mutta Niksu on niin liikkuva ja on alkanut hikoilla jo eritavalla niin tarvitsee shampoopesua useammin. Ajatelkaa, että Niksulla alkaa tämän kouluvuoden jälkeen viimeinen ala-astevuosi ja siirtyy sitten jo yläasteelle. Aika menee hurjaa vauhtia ja tässä vierellä yritän vaan pysyä mahdollisimman hyvin perässä 😀

Tässä vielä linkki, mistä pääset tutustumaan mm. WeDon tuotteisiin 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *