Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – suuret energiat liikkeellä

Tänään oli todella suuret energiat taas liikkeellä kun valitsin sinulle kolme tarotkorttia, joista saat nostaa itsellesi puhuttelevimman. Tuntui, että lämpimät ja hyvät energiat meni koko kehon läpi kun valitsin kortteja. Tänään on siis tiedossa varmasti vahvat viestit korteilla teille ❤️

Uskon ja luotan siihen vahvasti, että jokainen joka näistä pöydistä nostaa kortin ja lukee alta sen tuoman viestin niin saa siitä itselleen paljon. Niin vastauksia, ajattelemista sekä vahvistusta omaan intuitioon. Millaisia kokemuksia sinulla on ollut näistä minun tarot- ja enkelikorttien nostoista? ?

Suuret energiat on tänään luonasi

Kuten alussa sanoin, niin tänään on suuret energiat liikkeellä, joten lue valitsemasi kortin viesti huolellisesti ja ajatuksella läpi. Ota viestistä kaikki mahdollinen irti itsellesi ❤️ Laitan kuvan kolmesta kortista, joista voit intuitiivisesti valita oman korttisi. Kuvan alta löytyy järjestyksessä viesti juuri Sinulle ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

Alta löydät valitsemasi kortin viestin.

1. Vasen kortti – Miekkojen ritari

Olet tietoinen siitä mitä haluat ja mihin pyrit. Pidä oma kunnianhimoisuutesi ja päämäärätietoisuutesi mielessäsi koko ajan kun menet kohti unelmiasi. Ole rohkea tekemään päätöksiä, sillä nyt sinulla on mahdollista ylittää kaikki esteet kun vain keskityt tavoitteidesi saavuttamiseen.

Miekkojen Ritari haluaa viestittää Sinulle myös sitä, että löydä itsestäsi hyvät ja positiiviset puolesi. Älä etsi vikoja itsestäsi vaan keskity hyvään ja luota itseesi ja kykyihisi. Älä aseta itsellesi liian tiukkoja rajoja vaan tarkastele mitä voisit tehdä itsesi hyväksi. Ole vapaa ja rohkea, näin saat itseesi voimaa ja luottamusta kykyihisi ?

2. Keskimmäinen kortti – Suru

Tämän kortin vahva viesti on se, että älä pelkää olla rakastettu ja/tai tulla rakastetuksi. Hyväksy tunteiden tuomat surut ja kivut, sillä ajan myötä ne muuttuvat rakkaudeksi ja itsetuntemukseksi. Oma mieli tekee meille välillä kepposia ja onkin hyvä tarkastella, että onko ne kaikki huolet, surut ja murheet todellisia vai oman mielen kepposia? Luota kortin sanomaan ja siihen, että vaikka kokisit tällä hetkellä surua ja murhetta niin ajan kanssa se muuttuu rakkaudeksi. Tämä vaihe kuuluu elämääsi, jotta voit kasvaa ja kehittyä henkisesti. Muista, että kukaan ei voi olla koko ajan onnellinen ja ne huonotkin kokemukset ja tunteet opettavat sinua ja vievät sinua oikeaan suuntaan.

Luota rakkauteen ja uskalla tulla rakastetuksi. Hengitä rauhassa sisään… ja ulos. Ota sisäänhengityksellä itseesi rakkautta ja valoa ja uloshengityksellä puhalla surut ja murheet itsestäsi pois ❤️

3. Oikea kortti – Irstaus

Mitä voisit tehdä, jotta pääsisit nauttimaan unelmiesi elämästä? Päättäväisyyttä ja toimintaa. Älä jämähdä paikoillesi vaan ryhdy toimimaan, kun olet selvittänyt itsellesi mitä oikeasti haluat elämältäsi. Mitkä ovat sinun toiveesi. Älä mieti sitä mitä muut odottavat sinun tekevän tai mitä muut ajattelevat sinun olevan vaan tee juuri niitä asioita mistä sinä nautit ja jätä negatiivisuus ja kielteisyyden tunteet taaksesi.

Jotta saavutat itsetietoisuuden tilasi se vaatii itsetuntemusta. Kuka sinä olet, millainen sinä olet ja mitä sinä haluat. Kuuntele itseäsi ja jätä muiden olettamukset ja negatiiviset energiat ympäriltäsi pois. Jotta omat unelmat ja tavoitteet täyttyvät ne vaativat halua sen onnistumiseen. Lähde tekemään ja luomaan onnellista ja unelmiesi elämää itsetuntemuksesi kautta. Näin saat itsellesi rauhan sisimpäsi ?

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️ 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *