Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aurinko – inspiroidu ja toteuta unelmasi

Aurinko on pakan ylivoimaisesti valoisin ja energisin kortti ja tämä nousi tämän viikon tarotkortiksi. Auringon energia läpäisee kehon antaen virtaa ja inspiraatiota toteuttaa omia unelmia ja tavoitteita. Alamme olemaan vuoden synkimmästä ajasta jo paremmalla puolella ja nyt onkin aika ladata itseensä uutta ja valovoimaisempaa energiaa. Tämä energialataus minkä kortti meille antaa vie meidät ihan uusiin ajatuksiin ja ajatuksemme muuttuvat epäonnistumisen pelosta uusiin mahdollisuuksiin.

Aina kun tämä auringon kortti nousee, tulen todella onnelliseksi. Jos itselleen katsoo tarotteja niin korttia ei edes tarvitse sen enempää tulkita, riittää kun katsoo sitä ja antaa hymyn ja valtavan energialatauksen ympäröidä kehon. Sen tunteen kortti haluaa välittää katsojalle. Auringon kortti on syvän viisauden kortti. Mitä tämä syvä viisaus sitten on? Jokainen kokee sen tietysti eri tavalla eikä oikeaa tai väärää vastausta tähän ole. Itse koen sen niin, että olemme tietoisia siitä keitä olemme, osaamme nauttia ja iloita kaikesta kauneudesta mitä ympärillämme on ja osaamme olla läsnä hetkessä. Se on tunne, että kaikki omassa itsessä on hyvin tuoden samalla luottamusta elämän kulkuun ja siihen, että saamme kaiken sen mikä on itselle tarkoitettu. Sitä ei tarvitse yrittää liikaa vaan asiat tapahtuu juuri oikeaan aikaa. Syvä viisaus on lempeyttä, hyväksymistä ja rakkautta itseään kohtaan.

aurinko haastaa kohtaamaan oman sisäisen lapsen

Lasten riemu, nauru ja ilo on ihanan aitoa. Lapset ei esitä vaan näyttää aidosti omat tunteensa, niin ilot kuin surutkin. Auringon kortti pyytää meitä aikuisia tekemään samoin. Nauramaan ja iloitsemaan aidosti ja antaa itkun tulla pidättelemättä. Nautitaan enemmän juuri tästä hetkestä ilman huolia ja murheita huomisesta. Antamalla sisäiselle lapsellemme enemmän aikaa ja huomiota niin silloin energiakenttämme muuttuu kevyeksi ja helposti lähestyttäväksi. Ja mikä parasta, oma olo muuttuu kuin taikaiskusta. Silloin hymy on aitoa eikä sen takana ole piilotettua murhetta, sillä emme anna murheille tilaa. Tämä on myös syvää viisautta, luottamusta elämää kohtaan. Syvää viisautta on myös ymmärtää ja antaa ajan kulua silloin kun asiat ei välttämättä suju haluamaansa suuntaan.

Elämä on yhtä oppimista ja on ihana tietää, että oma henkinen kasvu ei voi kuin kehittyä tuoden mukanaan erilaisia tunteita. Niin se vaan on, että elämä opettaa. Annetaan nyt tilaa sisäiselle lapsellemme, sen tuomalle ilolle ja nautitaan hetkestä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min) päivittäin klo 9-23.

Voit varata myös ajan 30 minuutin tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *