Hae
Mirva Emilia

Enkelikortit viestivät päästämään irti

Enkelikortit viestivät sinulle tänään, että on sinun aikasi lähteä tavoittelemaan unelmiasi ja päästämään irti kaikesta, jotka yrittävät jarruttaa sinua. Omasta menneisyydestä on voinut jäädä vielä asioita, ajatuksia ja muistoja, jotka pitävät sinua paikoillaan, mutta nyt on aikasi päästää niistä irti ja vapautua kahleista. Luota siihen, että sinua autetaan sekä annetaan uskoa ja rohkeutta päästämään irti ja nauttimaan omasta elämästä ja saavutuksista. Olet ansainnut kaiken sen mistä unelmoit ❤️

Enkelikortit pyytävät luottamaan omaan intuitioon

Enkelikortit antavat hyvin vahvan ja selvän viestin, mitä ei voi jättää huomiotta. Viestin energia ja vahvuus luo niin minuun itseeni kuin myös minun kauttani sinuun uskoa ja luottamusta omaan intuitioon ja sisäiseen viisauteen. Sinua pyydetäänkin hiljentymään useammin ja tyhjäämään mielesi kaikista ajatuksista ja vain kuuntelemaan omaa itseä. Luota siihen, että sinun sisäinen ääni, intuition ääni ohjaa sinua eteenpäin.

Sinua ollaan valmiita auttamaan katkaisemaan kaikkeen turhaan ja negatiiviseen siteet ja menemään eteenpäin. Mitkä asiat eivät enään palvele Sinua eikä vie eteenpäin? Päästä niistä irti ja luota kaikkeen apuun mitä saat ja luota omaan itseesi. Jos vanhat asiat estävät sinua kulkemasta uuteen suuntaan, niin nyt on aikasi aukaista ne solmut ja alkaa saavuttamaan omia unelmia, tavoitteita ja elää onnellisena ja vapaana ❤️

Kevään energia puhdistaa sinut

Kevät on ihmeellistä aikaa. Luonto alkaa heräilemään ja on myös meidän aika herätä omasta talvikolosta ja näyttäytyä maailmalle. Olemme olleet pitkään omissa oloissamme ja nyt kevään energia antaa meille voimaa lähteä liikkeelle uudella tahdolla. Ota kevään tuulesta ja auringosta itsellesi tasapainottavaa ja hyvää energiaa ja jätä huolesi muualle. Olet käsitellyt kaiken mitä sinun tulee käsitellä. Olet valmis avautumaan itsellesi ja koko maailmalle. Nauti itsestäsi, nauti vapaudestasi ja nauti keväästä ☀️ Anna itsesi avautua kukkaan samalla tavalla kuin luontokin herää talviunilta.

Teen tarot-tulkintoja päivittäin palvelunumeroni kautta, tavoitat minut numerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

*kuvan ihana kevät takki Myllyrannasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *