Hae
Mirva Emilia

Boho sisustus on trendikäs – vinkki mistä saada inspiraatioo

Boho sisustus on tällä hetkellä trendi ja mää oon ite myös aivan rakastunut siihen. Ihania käsintehtyjä makrameita roikkuu seinällä, kukkia on tullut paljon enemmän kotiin ja tää värien seesteisyys ja rauhallisuus on ihanan tasapainottava. Kotona työskennellessä kodista ja sen sisustuksesta on tullut tosi tärkeä. Tiesin heti kun päätin jäädä kotiin tekemään töitä, että meidän sisustus menee uusiksi. Ensin vaihtui tumma sohva vaaleisiin, sitten lähti Tuomaksen rakastama tumma maisematapetti pois ? Nämä jo, toi valoa ja tilan tuntua valtavasti meidän olohuoneeseen.

Tosiaan nyt kun vietän päivät kotona ja mun työ on paljon pohtimista ja tarot-tulkinnoissa haluan antaa aina kaikkeni asiakkaalle niin ympäristön täytyy olla myös inspiroiva ja rauhoittava. Laitankin usein kynttilöitä palamaan ja telkkari saattaa olla koko päivän kiinni. Näin keskityn kaikista parhaiten kun mikään ”mölytoosa” ei keskeytä ajatuksia.

Boho sisustus luo tyyliä ja maanläheisyyttä

Oon monesti kertonut kuinka metsä on mulle tärkeä paikka ja sinne jää aina ne turhat ajatukset. Haluankin tuoda tätä maanläheisyyttä mahdollisimman paljon kotiin. Metsä luo mulle seesteisyyttä ja rauhaa ja tämän tunteet haluan kokea myös kotona. Ennen meillä oli mustavalkoinen koti ja se tuntui pisemmön päälle hyvin raskaalta. Nyt kun sisustus on vaihtunut vaaleammaksi niin tuntuu, että pystyn hengittämäänkin paremmin.

Se, mihin oon aivan hurahtanut on makrameet. Se arvostus heitä kohtaan, ketkä niitä tekee nousee vaan entisestään. Mun sisko teki mulle kukkateline makrameen ja vaikka kuinka hän väittää ettei se ole vaikeaa tehdä niin näillä nakkisormilla siinä menis mulla vaan hermo ? Makrameet tuo tietenkin seinille täytettä mutta myös rauhoittavat tilaa. On ihana myös tietää mistä tuote on peräisin ja kuka sen on tehnyt ❤️ Ja uutta tulokasta odotan jo innolla. Meidän kaveri tekee mulle ihanan roikkuvan kukkalaudan olohuoneeseen! Ihanaa kun koti on täynnä ainutlaatuisia, kauniita ja uniikkeja sisustuselementtejä.

Tänä päivänä puhutaan paljon kestävästä kehityksestä ja luonnonmukaisuudesta niin kosmetiikassa kuin myös tässä sisustuksessa. Mää oonkin ottanut käyttöön kokonaisuudessaan luonnonkosmetiikkaa (meikit, hiustuotteet ja muut suihkutuotteet) käyttöön. Vielä on parantamisen varaa mutta todella paljon parempaan suuntaan oon menossa. Luonnonmateriaaleilla taas saa sisustukseen kivaa sävyä ja luonnetta. Yksi päivä nappasinkin lenkiltä mukaan heiniä maljakkoon ? Kaunista boho sisustusta eikä maksanut mitään! Jo pienillä asioilla saa viihtyvyyttä lisättyä kotona ja mää oon saanut paljon inspiraatioita mm. Facebookin boho ryhmistä. Siellä on ihania koteja mistä oon napannut ideoita ja värejä myös meille 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.