Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Nopeus – uusien kokemuksien aika

Viikon tarotkortiksi nousi Nopeus. Tämä kortti pyytää kuuntelemaan kaikkia omia aisteja sekä toteuttamaan itseään erilaisin tavoin. Se voi olla uusi harrastus mikä on kiinnostanut jo pidemmän aikaa. Nopeuden kortti pyytää myös avartamaan katseita henkisessä kasvussa. Uudet ihmiset ympärillä voivat antaa erilaisia oivalluksia ja ajatuksia ja niille pyydetään olemaan avoin. Nyt ei kannata ummistaa silmiä uusille tuttavuuksille vaan antaa heidän avata omaa henkistä kasvua syvemmin luoden eri näkökulmia asenteisiin ja tottumuksiin.

nopeus pyytää selvittämään haasteet

Kommunikoinnin avulla ja vastaanottamalla uusia tapoja ja ajatuksia näemme omat haasteet uudessa valossa. Omat rajoitteet ummistavat silmämme emmekä näe selvästi tietä uuteen. Siksi kommunikointi muiden kanssa on tärkeää, jotta saadaan vanhojen ajatuksien tilalle uusia näkökulmia. Ulkopuolelta tulevat ajatukset eivät välttämättä ole ratkaisu mutta antavat uudelle tilaa ja voivat avartaa omia näkemyksiä huomattavalla tavalla. Siksi kannattaa olla avoin ja utelias toisten ajatuksille mitä kommunikointi eteen tuo. Kun haasteet selvittää heti ne eivät jää vaivaamaan ja niiden yli päästään helpommin. Kun asioita ratkoo ennemmin yhdessä kuin yksin niin silloin solmut aukeavat nopeammin eikä jää mieleen kummittelemaan.

Haasteiden läpikäymisessä tärkeää on rehellisyys ja tuoda sen kautta asiat julki. Rehellisyys on tärkeää, mutta on osattavat olla myös hienovarainen ettei loukkaa toisia. Riidanhaluisesti ei kannata lähteä selvittämään haasteita tai väärinkäsityksiä vaan avoimuudella ja samalla kunnioittamalla myös toisen mielipiteitä ja ajatuksia. Asioiden puhumisen lisäksi tärkeää on myös se, miten osoittaa halun läpäistä haasteet. Sanoista ei loppujen lopuksi ole mitään hyötyä jos teot ovat aivan erilaiset kuin ne mitä on sanonut. Jotta yhteisymmärrykseen pääsee on kuunneltava toista eikä keskittyä ainoastaan omiin tarpeisiin. Kun kuuntelee aidosti mitä ajatuksia ja tarpeita toisella on, niin silloin syntyy luottamus ja aito halu käsitellä yhdessä haasteet. Nopeuden kortti on väärinkäsitysten selvittämisen kortti. Väärinkäsitysten selvittäminen kasvattaa meitä jokaista ihmisenä ja olentona. Kun olemme rehellisiä ja kuuntelemme toisia sen sijaan, että tuomme vain omia tarpeitamme julki niin selvitämme haasteet nopeammin ja paremmin ilman ristiriitoja ja kasvatamme omaa ymmärrystä.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiin. Voit varata aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *