Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot -kortti sunnuntaisin – oivalluksia parempaan elämään

Ihanaa maanantaita ja loppiaista! Tänään saadaan vielä lomailla ja huomenna alkaa taas koulut, työt ja päiväkoti kahden viikon lomailun jälkeen ?? Saa nähä miten arki lähtee sujumaan, ollaan nimittäin melkein joka aamu nukuttu 9-10 eikä otettu minkäänlaista stressiä lomalla. Sitähän sen loman pitääkin olla!

Meillä vaihtui myös uusi vuosikymmen, 2020 ja sen kunniaksi aloitin myös instagramin puolella nostamaan joka sunnuntai Viikon Tarot -kortin ja ajattelin että voisin sen myös tänne pyrkiä laittamaan joka sunnuntai ☺️ Eilen siis nostin kortin tälle uudelle viikolle ja näiden avulla haluan antaa Teille ohjeistusta ja oivalluksia  TEIDÄN elämään ja henkiseen hyvinvointiin ❤️ Toivottavasti saatte näistä omaan elämään hyviä työkaluja ja oivalluksia parempaan elämään. Viime viikon Tarot -kortin näätte mun instagram feedistä @mirva_emilia tän kuvan alla ?☺️

Tämän viikon kortti, Rakastavaiset

Eilen tosiaan nostin tämän viikon kortin ja sen kanssa nostan aina myös Hidasta elämää Unelma -kortin.

Tämän viikon kortti on Rakastavaiset:
.
Anna itsellesi mahdollisuus rakastaa ja olla rakastettu. Opettele rakastamaan itseäsi, jonka kautta opit rakastamaan myös toista/toisia etkä anna kohdella itseäsi huonosti. Rakasta ja anna rakkautta ehdoitta, sillä tie todellisen rakkauden löytämiseen kulkee antamisen kautta ❤️
.
Oletko riittävän rohkea ja luottavainen antaa rakkauden tulla elämääsi?

Ihanaa alkavaa viikkoa ❤️

-Mirva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.