Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot -kortti sunnuntaisin – oivalluksia parempaan elämään

Ihanaa maanantaita ja loppiaista! Tänään saadaan vielä lomailla ja huomenna alkaa taas koulut, työt ja päiväkoti kahden viikon lomailun jälkeen 😱😅 Saa nähä miten arki lähtee sujumaan, ollaan nimittäin melkein joka aamu nukuttu 9-10 eikä otettu minkäänlaista stressiä lomalla. Sitähän sen loman pitääkin olla!

Meillä vaihtui myös uusi vuosikymmen, 2020 ja sen kunniaksi aloitin myös instagramin puolella nostamaan joka sunnuntai Viikon Tarot -kortin ja ajattelin että voisin sen myös tänne pyrkiä laittamaan joka sunnuntai ☺️ Eilen siis nostin kortin tälle uudelle viikolle ja näiden avulla haluan antaa Teille ohjeistusta ja oivalluksia  TEIDÄN elämään ja henkiseen hyvinvointiin ❤️ Toivottavasti saatte näistä omaan elämään hyviä työkaluja ja oivalluksia parempaan elämään. Viime viikon Tarot -kortin näätte mun instagram feedistä @mirva_emilia tän kuvan alla 👇☺️

Tämän viikon kortti, Rakastavaiset

Eilen tosiaan nostin tämän viikon kortin ja sen kanssa nostan aina myös Hidasta elämää Unelma -kortin.

Tämän viikon kortti on Rakastavaiset:
.
Anna itsellesi mahdollisuus rakastaa ja olla rakastettu. Opettele rakastamaan itseäsi, jonka kautta opit rakastamaan myös toista/toisia etkä anna kohdella itseäsi huonosti. Rakasta ja anna rakkautta ehdoitta, sillä tie todellisen rakkauden löytämiseen kulkee antamisen kautta ❤️
.
Oletko riittävän rohkea ja luottavainen antaa rakkauden tulla elämääsi?

Ihanaa alkavaa viikkoa ❤️

-Mirva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *