Hae
Mirva Emilia

Kehitä intuitiotasi tarot-torstain avulla

Omaa intuitiota pystyy kehittämään eri tavoin ja nämä tarot-torstait on hyvä tapa kehittää sitä. Siksi onkin tärkeää hetkeksi pysähtyä valinnan ääreen – on se sitten tarotkortti, kivi tai jokin elämän isompi päätös – ja kuunnella mitä sydän sanoo oman valinnan äärellä. Intuitiota onkin hyvä kehittää, sillä se auttaa tulevaisuudessa tekemään tärkeät valinnat. Yleensä se intuitio johdattaa oikeaan vaikka matkan varrella kivikkoista polkua välillä olisikin. Kivikkoiset hetket omalla polulla kasvattavat omaa tietoisuutta, joten niitä ei kannata missään nimessä vähätellä. Ennemmin ajatella, että mitä tästä voisin oppia ja mitä tämän kivikkoisen matkan päätteeksi elämään oikein tuleekaan.

Välillä olen laittanut kiviä ns. helpottamaan valintaa ja samalla myös kivien kautta intuitiivinen valinta myös vahvistuu. Tällä kertaa laitan myös kivet kortin lisäksi 😊 Valitse rauhassa, intuitotasi kuunnellen milä kortti puhuttelee sinua eniten. Ota samalla kiven energia vastaan ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1 (kivi angeliitti)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (kivi malakiitti)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (kivi sodaliitti)

1. Miekkojen kolmonen

Kortin energiaa vahvistaa Angeliitti, toiselta nimeltä enkelikivi, joka suojelee, rauhoittaa ja vahvistaa yhteyttä enkeleihin ja henkioppaisiin. Kiven energia rauhoittaa sinua samalla kun kortti pyytää kohtaamaan omia varjoja ja tapaa, jolla kohtaat asioita. Pyri näkemään kaikki positiiviset kokemukset ympärilläsi sekä itsessäsi ja täytä tällä tunteella itsesi myös silloin, kun varjojen käsittely on ajankohtaista. Positiiviset kokemukset auttavat käsittelemään ja näkemään  omat varjot voimavaroina ja huomaamaan, että vanhat negatiiviset kokemukset eivät enään elä ympärilläsi painolasteina. Anna sydämesi parantua ja rauhoittua enkelikiven voimalla ja luo yhteys syvälle sisimpääsi.

2. Lanttien ässä

Malakiitti  auttaa näkemään kolikon toisen puolen, jota myös lanttien ässä pyytää tekemään. Kun emme katso asioita niin mustavalkoisesti opimme näkemään omat mahdollisuutemme laajemmin. Jos menneessä parisuhde tai työkuviot ovat menneet pilalle, niin se ei tarkoita, että niin kävisi myös tulevaisuudessa. Uskalla kohdata kolikon toinen puoli, yleensä se on se kirkkaampi puoli joka on uusia mahdollisuuksia täynnä. Malakiitin energia haluaa antaa sinulle parantavaa energiaa nostattaen ensin käsittelemättömät asiat pintaan, jonka jälkeen puhdistuminen pääsee alkamaan. Muista, että uudenlaista eheytymistä ja asioiden uudelleen ajattelua ei pääse tapahtumaan ennenkuin vanhat möröt on nostettu pintaan ja hyväksytty ne.

3. Vaunut

Sodaliitti kehittää omia luovuustaitoja ja tämä kivi kehittää etenkin kirjoittamista ja runoilemista. Astu oman vaunusi kyytiin ja lähde rohkeasti toteuttamaan visuaalista ajatustasi ja ideointiasi. Vaunujen kortti pyytää kohtaamaan asiat laajakatseisesti itseään pidättelemättä ja menemään varmoin askelin eteenpäin – itseensä luottaen. Kortin ja kiven energia yhdessä pyytää olemaan totuudellinen itselleen ja toisille sekä elämää kohtaan. Vilpillinen elämäntyyli ei johda pitkälle ja usein vilpillisyys kolahtaa omaan nilkkaan. Jos näet, koet tai aistit ympärilläsi vilpillisyyttä niin vetäydy siitä pois ja uskalla puhua ja käyttäytyä totuudellisesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varta oman 30 minuutin (40€) tarot-tulkinta ajan numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

(verkkokaupan kesäkuun tarjous: ostaessasi vähintään 30€ saat kaupanpäälle 30g kiviconfettia, ostaessasi vähintään 50€ saat kaupanpäälle 50g kiviconfettia)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *