Hae
Mirva Emilia

Kvartsigeodi lisää värähtelyä tarot-torstaihin

Kvartsigeodi antaa voimakasta värähtelyä tämän torstain tarotviestiin, sillä kvartsikristallissa on erittäin korkeavärähteistä energiaa. Tämän torstain teemana voisikin olla parantava vaikutus ja kuinka omalla ajatusmaailmalla voisimme parantaa itseämme ja viedä itseämme eteenpäin. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos koet olevasi paikoillasi tai tienristeyksessä, etkä tiedä mihin ajatuksesi suuntaisit ja kumpaan suuntaan tienristeyksessä lähtisit. Ota ensin vastaan tämän geodin korkeavärähteinen ja parantava energia. Valitse sen jälkeen kuvan korteista sinua puhuttelevin ja lue alta mitä valitsemasi kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Maljojen kuningatar

Ilmaise tunteitasi vapaasti ja päästä äänesi kuuluviin itsellesi. Tämä on erittäin herkkä kortti, joka pyytää sinua luottamaan omiin vaistoihin, seuraamaan niitä ja päästä kosketuksiin oman sisimmän kanssa. Keskustele itsesi kanssa syvällisesti ja kohtaa keskustelun kautta tulevat tunteet, niin hyvät kuin huonotkin. Näin avaat porttiasi omaan sydämeen ja tiedät mitä sinun tulisi tehdä. Ole itsesi peili ja tarkastele syvimpiä haaveitasi ja unelmiasi. Päästä irti negatiivisista odotuksista ja negatiivisista ajatuksista. Käännä nämä ajatukset ja lauseet omassa päässäsi toisinpäin. Luota itseesi, usko itseesi ja rakasta itseäsi ja sitä mitä teet. Sano itsellesi, että olen täynnä vaurautta, runsautta ja rakkautta.

2. Miekkojen Ässä

Tarkastele omia ajatuksiasi, mihin ne sinua ohjaa vai ohjaisitko itse kuitenkin ajatuksiasi. Jokaisella meistä on valta valita mihin ajatuksiamme ohjaamme ja näitä onkin erittäin tärkeää tarkastella ja kohdata. Alitajunnastasi nousevat tunteet ja ajatukset voivat olla joskus pelottaviakin, mutta ne kohtaamalla löydät ratkaisuja. Yritä pitää mielesi tasapainossa, sillä tavalla se palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kun ajatuksesi ovat selkeitä niin silloin teet parhaasi, jotta asiat järjestyvät parhain päin. Omilla ajatuksilla on suuri vaikutus elämään ja nimenomaan tähän hetkeen. Se mitä me ajattelemme niin sitä energiaa lähetämme itsestämme myös ulkopuolelle ja varsinkin pelot ja negatiiviset ajatukset oikein huokuvat meistä. Käännä katseesi siis omiin ajatuksiin ja tunteisiin ja tule tietoisemmaksi siitä, mitä ajatusmalleja juuri sinä voisit muuttaa, jotta pääset elämään tasapainoisesti, seesteisempänä ja sinun omaa unelmaelämääsi.

3. Hallitsijatar

Tämä kortti pyytää miettimään mitä rakkaus sinulle merkitsee. Rakkauden avulla saavutat mielenrauhaa ja tasapainoa, mutta muista että tämän rakkauden täytyy olla puhdasta ja pyyteetöntä. Jotta voit suhtautua rakastavasti muihin ihmisiin niin sinun on ensin rakastettava ja arvostettava itseäsi. Kaikki rakkaus lähtee omasta itsestä ja tämän rakkauden avulla löydät tasapainoa ja rauhaa. Usein kuulenkin kysymyksen, että miksi en löydä rakkautta, missä oma elämänkumppanini viipyy. Vastaus löytyy sinusta itsestä. Kuinka paljon sinä rakastat ja arvostat itseäsi. Jotta löydämme tämän puhtaan rakkauden omasta itsestämme niin nautitaan kaikesta mitä luonto meille tarjoaa, nauti kokemuksistasi ja ole kiitollinen omasta elämästä joka hetki. Silloin alat täyttymään runsaudesta ja rakkaudesta. Luota elämään, luota itseesi ja anna virran kuljettaa sinua.

Ihan älytön energia kulki koko ajan minusta läpi kun tätä kirjoitin. Ota kiitollisuudella ja rakkaudella vastaan nämä sanat ja lauseet, mitä maailmankaikkeus sinulle lähetti.

Halutessasi laajemman tulkinnan voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Olen tavoitettavissa päivittäin myös palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *