Hae
Mirva Emilia

Suurimman haaveeni toteutuminen

Olen aina tykännyt juhlista ja niiden järjestämisestä. Yksi suurimmista haaveistani onkin ollut järjestää tapahtuma millä on jotakin merkitystä. Sairastumiseni jälkeen mietin miten saisin sairautta enemmän esille, koska lääkäritkään ei aluksi tiennyt mikä mulla mahtoi olla ja kuinka mua hoidetaan niin silloin päätin etten halua kokea enää samaa enkä myöskään  haluaisi kenenkään muun kokevan sitä että lääkärit arpovat ja väittävät kaiken olevan kunnossa vaikkei se sitä todellakaan ole. Makasin voimattomana sängyssä ja ravasin vessassa 15-20 kertaa vuorokaudessa ja silti lääkärit passittivat kerta toisensa jälkeen kotiin. Miettiessäni kuinka asiaa saisin esille jotta ihmiset pääsisivät ajoissa hoitoon ja laitoinkin toiselle sairastavalle viestiä että miten olisi,  järjestettäiskö IBD tapahtuma ja näin alkoi suunnittelut ja siitä syntyikin #paskatbileet eli vuoden paskamaisimmissa bileet IBD-sairaudesta kärsiville, heidän läheisilleen sekä kaikille, jotka haluavat levittää tietoa sairaudesta. 

Jännitin tietenkin aluksi laittaa viestiä tuntemattomalle ja kysyä asiaa. Sain kuitenkin heti ”myöntävän” vastauksen ja niin sain samalla uuden ihanan ystävän elämääni sekä omalle unelmalleni alun. Suunniteltiin tapahtumaa pitkän aikaa, mietittiin nimeä, tehtiin kyselyä, soiteltiin sponsoreita ja esiintyjät läpi. Asiat alkoi pikkuhiljaa asettua paikoilleen ja niin me saatiin aikaiseksi #paskatbileet Helsingin Kaivohuoneelle!

https://www.facebook.com/paskatbileet/ 

Yksin en olisi tätä osannut, jaksanut enkä pystynyt tekemään ja toteuttamaan, siksi olenkin ikuisesti kiitollinen Marille että hän lähti tähän mun kanssa ❤️ Näistä saadaan ihan  mahtavat bileet, käy säkin ostaa lippu vuoden paskamaisimpiin bileisiin lippu.fi:stä 😉 

IMG_20180710_201057.jpg

Laitetaan myös tapahtumasta lisä infoo tapahtuman facebook – sivuille ja tietysti kirjottelen siitä mun instatilillä @mirva_emilia 🙂 

Aurinkoista viikkoa! 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.