Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon tarotkortti – pysähdy rakkauden äärelle

Kaupallinen yhteistyö: Mirva Vilokkinen

Viikon tarotkortti tällä viikolla on Yllellisyyden kortti, joka kuvaa lempeyttä ja rakkaudesta nauttimista. Tulen kertomaan myös pienen varoituksen, mitä tämä kortti sisältää. Kultaiset maljat kuvastavat alitajunnasta nousevia syviä tunteita ja niiden rikkautta ja vaaleanpunainen lootuksenkukka ehdotonta ja syvää rakkautta. Se rakkaus ja lempeys mitä sinun elämässä tällä hetkellä on, nauti siitä. Anna itsellesi lupa olla rakastettu ja antaa ehdotonta rakkautta.

Viikon tarotkortti esittää tärkeän kysymyksen

Ylellisyyden kortti symboloi rakkauden äärelle pysähtymistä ja siitä nauttimisesta. Opi olemaan ja nauttimaan siitä hetkestä missä sinun on hyvä olla. Tietoisuuteesi on nousemmassa tunteita ja asioita, jotka ovat tulossa syvältä sisimmästäsi. Nämä tunteet ja asiat voivat puhdistua rakkauden avulla ja sen avulla tunnet itsesi rikkaaksi ja eheäksi. Kortin voima on ylellisyyden, yltäkylläisyyden ja tyytyväisyyden tunne. Kun annat tulla sisimpäsi kuulluksi asiatkin alkavat selkiintymään.

Kortissa on myös pysähtymisen voima ja joskus on onkin hyvä pysähtyä ja katsoa asioita rauhassa. Koeta löytää joka päivä hetki itsellesi ja ajatuksillesi ja pysähdy omille tunteillesi ja ajatuksillesi. Rakkauden avulla pääsemme elämässämme eteenpäin. Itsensä rakastaminen mahdollistaa elämään paljon suuria asioita ja itsensä rakastamisen avulla saat myös toisilta rakkautta. Olet silloin avoimempi elämälle ja sen antamille mahdollisuuksillle. Teemme valtavasti työtä sen eteen, jotta voimme nauttia elämästä täydestä sydämmestä. Huomaa myös kaikki se hyvä, mitä toiset ihmiset ovat sinulle valmiita antamaan. Kysymys kuuluukin, uskallatko luottaa rakkauteen ilman, että yrität hallita sitä? Rakkaus ei tule pakottamalla vaan se tulee luoksesi kun annat sille luvan ja olet siihen valmis.

kortissa on myös varoituksen sana

Liiallinen rakkaudenosoitus voi  tuoda riippuvuutta ja sitä kautta oman elämän unohtamisen. Toiseen ihmiseen tai vaikka tavaraan liika kiintymys voi johtaa siihen, että unohdat itsesi ja oman hyvinvointisi. Keskityt vain rakkauden antamiseen ja siihen, että toisella on hyvä olla. Täytyykin muistaa itsensä rakastaminen ja antaa myös itselle rakkautta eikä ”tuhlata” kaikkea rakkautta toisiin asioihin ja ihmisiin. Muista, että myös sinä olet ansainnut sen kaiken rakkauden mitä sinulle tarjotaan, niin itseltäsi kuin toisilta. Löydä tähän tasapaino ja huomaat kuinka elämäsi pikkuhiljaa alkaa eheytymään.

Kortti varoittaa myös liiallisesta vaatimusten esittämisestä ja tyytymättömyydestä. Mieti, mitkä asiat elämässäi ovat hyvin. Mihin asioihin olet tyytyväinen? Huomaatkin ehkä pian ettet tarvitse elämääsi muuta ja huomaat, että elämässäsi on kaikki hyvin. Ehdoton rakkaus itseäsi ja muita kohtaan tuo elämääsi ylellisyyttä ja tyytyväisyyttä. Rakasta itseäsi ja muita oikealla tavalla, älä vaadi liikoja <3

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta. Numero on 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.