Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon Tarot: Erakko – Tee töitä itsesi eteen

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Viikon tarotkortiksi nousi Erakko, joka kehottaa Sinua ottamaan itsellesi aikaa ja nauttia yksinolosta. Kun antaa itselle aikaa ja keskittyy omiin asioihin huomaat, mihin kaikkeen sinusta on ja mitä itsestäsi haluat. Ei ole itsekkyyttä nauttia omasta seurasta vaan se on tervettä rakkautta itseään kohtaan. Aina ei tarvitse olla saatavilla eikä sallia muiden vaikuttaa omiin päätöksiin ja ratkaisuihin. On rohkeaa ottaa itse vastuuta omasta henkisestä kasvusta.

Erakko kehottaa toimimaan niin kuin itsellesi on hyväksi

Erakon kortti on yksinäisyyteen vetäytymisen ja omien ajatuksien kuuntelemisen kortti. Itselleni on todella tärkeää olla välillä yksin ja kuunnella omia toiveita ja ajatuksia. Näiden asioiden selventämiseksi voit käyttää apunasi omaa unelmakarttaa, jonka avulla näet mitä Sinä haluat elämältäsi. Vaikka toisten mielipiteiden kysyminen voi olla joskus tarpeen niin joskus kuitenkin ne vastaukset löytyvät kun vetäytyy hetkeksi omiin oloihin. Kun olet yksin, pääset yhteyteen oman alitajuntasi kanssa mistä ne vastaukset tulevat. Kuuntele omaa sydäntäsi ja anna itsesi kasvaa ja kehittyä henkisesti.

Erakko Kehottaa saattamaan keskeneräiset asiat loppuun

Viikon tarotkortti kehottaa yksinolon lisäksi saattamaan keskeneräiset asiat loppuun itsesi kanssa. Anna itsellesi lupa toipua menneestä, anna itsellesi lupa jatkaa matkaasi sekä tee keskeneräiset asiat myös konkreettisesti loppuun. Jo kodin siivous turhista tavaroista auttaa puhdistamaan ympärillä olevaa energiaa. Huomaat, kun tavarat on kauniisti paikoillaan ja ylimääräiset tavarat on laitettu eteenpäin, että Sinun on paljon helpompi hengittää kotona. Tee kodistasi itsellesi paikka, missä tunnet olevasi turvassa ja vapaa. On elämässäsi mitä tahansa kesken niin ala järjestämään asioita niin, että saat ne valmiiksi ja voit aloittaa reilun kuukauden päästä uuden vuoden puhtaalta pöydältä ja puhtaana itsenäsi. Omasta kehosta ja mielestä huolehtiminen on avain onneen ja rakastavaan itseen. Puhdista itsesi ylimääräisistä energioista ja ota yhteys omaan alitajuntaasi ❤️

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38/minuutti.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.