Hae
Mirva Emilia

Rare Courage – hyvyys ja rohkeus vie kohti unelmia

Rare Courage on uusi vaatemallisto, jonka on suunnitellut itseoppinut Riikka Ikäheimo. Riikka Couture -brändin takana on suomalainen muotisuunnittelija kenellä ei ole mennyt sormi suuhun vaikkei häneen olla uskottu vaan hän on mennyt rohkeasti kohti omia unelmia. Hänen tarinansa on lähtenyt kauniista ja näyttävistä juhlapuvuista, jota on nähty mm. Britney Spearsilla. Brändi on tunnettu ajattomista, kauniista ja ylellisistä vaatteista. Riikan tarina on ihan huikea ja olen itse saanut paljon voimaa tästä omiin unelmiini. Haluankin kannustaa ja tukea Riikkaa kaikin tavoin, onhan hänkin kannustanut mua ❤️

Rare Courage kutsui juhlimaan helsinkiin

Rare Courage -mallisto lanseerattiin 16.7.20 ja sain kunnian olla vieraana tässä yksityistilaisuudessa. Juhlassa päästiin kuulemaan kauniin Sara Siipolan musiikkia, muotinäytöksessä nähtiin uusi mallisto (mitä on nyt mm. Stockmannilla myynnissä) ja tietysti tarjolla oli myös kuohuvaa. Kuten Riikan tyyliin kuuluu, kaikki oli kaunista ja tyylikästä ja myös macaronsit olivat saaneet Riikka Couture -logon.

Brändinä ja ihmisenä Riikka on todella  voimaannuttava ja inspiroiva. Itse uskon aina unelmiin ja niiden toteutumiseen kun vaan tekee rohkeasti niiden eteen töitä. Juhlassa Riikka sanoikin hyvin, että aina ei tarvitse yrittää mennä läpi harmaan kiven vaan unelmia voi toteuttaa hyvyydellä ja rohkeudella. Tämä kaunis lause jäi mun mieleen ja tämä myös näkyy mallistossa.

Omat Kyvyt + oma rohkeus = unelmien toteutuminen

Asiat mitä omassa elämässä haluaa tulla tehdyksi on itsestä kiinni. Kaikki lähtee rohkeudesta lähteä tekemään täydellä sydämellä sitä, mitä oma sydän sanoo. Omia unelmia kannattaa sanoa ääneen, koska koskaan ei tiedä kuka sen kuulee ja yhtäkkiä pyörät voikin lähteä pyörimään ja huomaat, että oletkin menossa juuri oikeaan suuntaan ja vauhdilla. Jokaisella meistä on omat kykymme ja niitä ei pitäisi koskaan jättää kokeilematta. Jos JA kun löydät omat kykysi näytä sillä mitä osaat. Näytä miten juuri sinusta tuli niin ainutlaatuinen ja arvokas kuin nyt olet.

Haluan kannustaa, rohkaista ja haastaa sinua miettimään omia kykyjäsi. Mitä sinä osaat, mitä haluat tehdä ja millaisen elämän haluat itsellesi saavuttavan. Omia haaveita ja unelmia voit kirjoittaa ylös ja laittaa tavoitteet, koska haluat, että nämä haaveet ja unelmat toteutuvat.  Näin tämä kalenteri/päiväkirja auttaa sinua muistamaan mitä kohti olet menossa. Sinulla, minulla ja meillä kaikilla on oikeus elää unelmiemme elämää, se on ainoastaan itsestä kiinni kuinka sen toteuttaa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.