Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Ässä – suorita lempeästi

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Ässä, joka on todella kaunis ja lempeä kortti. Sydän täyttyy rakkaudesta kun luotamme ja olemme avoimia elämälle kaikkine käänteineen. Puhtain ja kaunein rakkaus löytyy itsestämme, miksi siis emme antaisi lempeää rakkautta itsellemme?

Arki voi olla välillä todella kiireistä ja voi tuntua, että jotkut projektit etenevät pelkällä suorittamisella. Sydän on jäänyt jo aikoja sitten johonkin matkan varrelle, mutta itse vain puskee eteenpäin. Nyt pyydetäänkin kääntämään oma katse sydämeen ja asioihin, joihin haluat käyttää energiaasi ja millä tavalla voisit jakaa energiaasi eri asioihin. Tämä auttaa jaksamiseen ja joihinkin väleihin voi tulla jopa hukka aikaa 😉 Kun suoritamme lempeästi, itseämme kuunnellen saamme paljon enemmän aikaiseksi. Turha pakottaminen ja itseään vaatiminen ei johda yhtään sen pidemmälle. Voisin jopa sanoa, että se johtaa etäämmälle siitä missä haaveesi on. Tottakai kova työ tuottaa tulosta mutta sen aikana ei pidä unohtaa itseään ja tarpeitaan.

Maljojen Ässän energiaa vahvistaa Suomessa kaivettu Ruusukvartsi, jota saa verkkokaupastani Kristallinkirkas.

Älä pidättele rakkauden tunteita itseäsi kohtaan. Löydä joka päivä jokin asia, iso tai pieni, mistä olet onnellinen, kiitollinen ja täynnä rakkautta. Se voi olla, että olet saanut purkaa tunteitasi itkien, se voi olla jokin etappi jonka olet saavuttanut kulkiessasi kohti tavoitteitasi tai se voi olla kiitollisuutta siitä, että olet jaksanut väsyneen päivän aikana tyhjentää tiskikoneen. Kaikki nämä näkyvät rakkautena itsellesi ja luo luottamusta elämään. Rakkaus mitä annamme itsellemme näkyvät myös omissa ihmissuhteissa. Kun rakastamme itseämme sellaisina kuin olemme niin silloin olemme valmiita vastaanottamaan ulkopuolista rakkautta.

Itse kokeneena tämän saman voin todeta, että vanhaan pieneen minään en halua enään mennä. Olin ujo ja hain ulkopuolelta hyväksyntää vaikka se kaikki hyväksyntä oli niinkin lähellä kuin omassa sydämessä. Tein valtavan työn, että pääsin pisteeseen, jossa nyt olen ja voinkin sanoa, että olen paljon rohkeampi ja elinvoimaisempi tekemään itselleni hyviä asioita kuin ennen. Ja tätä energiaa myös tämän viikon tarot sinulle lähettää. Anna sydämesi loistaa kirkkaana itsessäsi ja lähde toteuttamaan sitä, mitä sydämesi halajaa. Siitä voi tulla harrastus, elinkeino tai mikä tahansa ja se onkin oikeastaan vain sivuseikka. Pääasia on, että teet sitä mitä sydämesi toivoo sinun tekevän ❤️ Lempeästi, mutta samalla tahdonvoimaisesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *