Hae
Mirva Emilia

Korkeavärähteinen ilta takana – näin tasapainotan energiani

Olin pitämässä viime viikolla meditaatioiltaa mikä oli todella korkeavärähteinen ja siitä toipuminen kestikin muutaman päivän. Tapahtumissa missä on paljon erilaisia ihmisiä ja erilaisia tunteita voi viedä omat energiat tosi mataliksi ja siihen vielä kun lisää työmoodin päälle niin kyllä sen kropassa ja mielessä huomaa. Lähdin tosiaan perjantaina pitämään meditaatioiltaa missä nosteltiin myös tarot- ja enkelikortteja. Matkan jännityshän alkoi siitä kun autossa alkoi palamaan merkkivaloja. Täähän laitto ajatusnystyrät oikein valloilleen ja loin kauhukuvia, että auto jättää mut pimeään tienvarteen ja pimeästä metsästä loikkii kaikenmaailman elukat mun ympärille ja alkaa pelotteleen mua 😀 Näistä kauhukuvista saa syyttää nuorena liikaa katsottuja kauhuelokuvia, mitä en edelleenkään halua katsoa, koska ne tulee heti uniin 🙈 Suosin romanttisia komedioita 😀

Auton kanssa kuitenkin kävi hyvin ja pääsin perille ja illasta vielä kotiinkin mutta koko ajan oli tunne, että koska tää auto jättää välille ja miten pääsen sitten kotiin jos niin käy. Kun järjellä näin jälkikäteen miettii niin eihän siinä olis ollu muuta kun, että olisin soittanut johonkin hinauspalveluun ja that’s it. Mutta näin se mieli saa pelossa ja jännityksessä vallan ja koska herkkä olen niin uskon, että palautuminen vei vielä kauemmin aikaa. Mulla onkin tietyt palautumistavat mitkä käyn läpi työmatkan jälkeen. On kyseessä sitten lyhyt yksittäinen ilta tai messuviikonloppu. Työmatkan aikana tapaan monenlaisia ihmisiä joiden kanssa olen tiiviissä vuorovaikutuksessa niin omaan energiaan pääseminen on tosi tärkeää. Ja tämä on tärkeää minkä tahansa työpäivän jälkeen, olit sitten kaupassa, toimistossa tai kahvilassa töissä.

Näin korkeavärähteinen energia palautuu omaan tasapainoiseen energiaan

Ensimmäinen mitä teen kun lähden työpaikasta, jossa olen ollut on rauhoittuminen ja rauhallinen syvähengitys. Päästän mielessäni irti työrupeamasta ja tasapainotan hengityksen samalla kun keskityn siihen hetkeen. Päästän irti työmoodista ja keskitän ajatukseni siihen, etten ole enään töissä. Tämä on ensimmäinen askel varsinkin silloin jos ryhmä tai asiakas ei ole meillä kotona vaan olen itse mennyt jonnekin. Jos taas ryhmä tai asiakas on meillä kotona puhdistan kodin valkosalvialla ja tuuletan hyvin. Tämä kodin puhdistaminen on hyvä tehdä myös silloin, jos on ollut jotkut juhlat kotona. Valkosalvia rauhoittaa ja tasapainottaa kodin energiat ja mun mielestä valkosalviasta tulee kotiin myös kivaa tuoksua 😊

 

Jos työt ajoittuu iltaan, niinkuin usein mullakin työpuhelin soi paljon iltaisin niin pidän aamut ja aamupäivät suht rauhallisina. Teen sängyssä meditaation ennen kuin nousen ylös ja heräilen kaikessa rauhassa. Kuuntelen mitä keho ja mieli sinä päivänä tarvitsee ja kunnioitan sitä pyyntöä. Aamuisin kun lapset on lähtenyt kouluun niin syön hitaasti aamupalan ja mietin päivän kulun. Laitan asiat järjestykseen ja mietin mitä milloinkin teen ja tarvitseeko lapsia viedä ja hakea harrastuksiin. Mulle on tosi tärkeää pitää aamut rauhallisina. Jos aamut on kiireisiä niin tuntuu, että koko päivä menee juostessa. Mun rytmi onkin kääntynyt vähän niin, että olen iltaisin paljon aikaansaavempi kuin aamuisin. Jos edellinen ilta on mennyt tiiviisti töissä ja työmatkalla niin tarvitsen tätä hidasta aamua ja meditaatiota entistä enemmän.

Näiden lisäksi myös maadoittuminen on mulle tosi tärkeää. Kun pääsen metsään korkeavärähteisen työpäivän jälkeen tunnen miten raskaat energiat viimeistään silloin karisee olkapäiltä pois. Työillan jälkeen me lähdettiinkin mäkiööe saunomaan ja tekemään puita liiteriin. Se oli erittäim hyvää maadoittumista kun sai heittää puita liiteriin ja lämmitellä puusaunaa 😊 Metsää ja luontoa suosittelenkin aina lähes kaikille mun asiakkaille. Se on vaan niin maaginen paikka, että kun sinne menee kaikki ylimääräiset harha-ajatukset poistuu mielestä ja niiden tilalle tulee joko uusia, parempia ja energisempia ajatuksia tai sitten saa olla täysin hiljaisessa olotilassa. Maadoittuminen on ehdottoman tärkeää mun mielestä jokaiselle tekipä sitten mitä tahansa työtä. Kun on yhteydessä luontoon niin silloin on omilla juurilla, omassa energiassa ja tasapainossa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *