Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Wonderland in Tarotista

Huomasin, etten ole pitkään aikaan käyttänyt Wonderland in Tarot -pakkaa tarot-torstaissa, joten tänään on sen aika. Näiden korttien kuvitus on kivan leikkisä ja oma intuitio saakin mukavaa leikillisyyttä ja avaruutta näiden korttien myötä. Katsotaan millaisia viestejä tämän viikon Tarotit meille  oikein antaa.

Kuten joka viikko, pyydän sinua taas rauhoittumaan ja keskittymään tähän hetkeen. Heitä hetkeksi muut ajatukset sivuun ja ota vastaan avoimin ajatuksin valitsemasi kortin viesti. Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Vasemmalla olevakorttionnumero 3

1. Lanttien nelonen

Mikä estää sinua liikkumasta eteenpäin? Ehkä jokin tunne tai ajatus rajoittaa sinua liikaa, mistä tulisi hellittää otetta. Pysähdy ja mieti, mitä nämä sinua rajoittavat ajatukset ja tunteet voisivat olla ja kuinka niistä voisit päästää pikkuhiljaa irti. Opettele luopumaan turhista asioista jotka kuormittavat, sillä liiallinen omistushalu vain rajoittaa. Aloita luopuminen katselemalla ympärillesi, onko kotonasi liikaa tavaraa? Mistä voisit luopua? Tarkkaile ja tunnustele omaa energiaasi ja kevennä sitä arkisilla asioilla. Puhdista omaa energiaasi ensin puhdistamalla ympäristöäsi. Mitä ikinä se sinun kohdallasi tarkoittaakin.

2. Tuomio/aikakausi

Mitä sydämesi sinulle kertoo? Opettele kuuntelemaan sen viestejä ja toiveita tehdä päätöksiä ja ratkaisuja. Ja muista että vaikka kaatuisit ja kompastuisit niin sen ei tarvitse tarkoittaa epäonnistumista vaan uuden oppimista ja uudelleen nousemista ylös. Älä rankaise itseäsi liikaa, jos asiat eivät suju heti suunnitelmien mukaan vaan toimi oman kutsumuksesi mukaan ja kasva sen mukana. Tämä kortti on Valtti -korttien toiseksi viimeinen kortti ja se kertoo korkeaa henkisyyden ja tietoisuuden tasoa. Toimi omien oppien mukaan, mitä olet oppinut elämäsi varrella. Miten olet noussut varmempana kuin koskaan ylös vaikka matto olisi vedetty jalkojesi alta tai miten olet osannut hyödyntää omia taitoja, kykyjä ja elämän oppeja tähän hetkeen. Nämä kaikki kokemukset ovat vahvistaneet sydäntämme ja opettaneet myös luottamaan sen ääneen. Näe asiat sellaisina kuin ne ovat ja käytä aistejasi jokaisella askeleellasi.

3. Sauvojen kymppi

Silloin kun liika vastuu painaa harteilla niin pyritään nähdä eri vaihtoehdot ja mahdollisuudet, miten kääntää vastuut voitoksi. Onko mahdollista jakaa vastuita, ettei omilla hartioilla olisi niin raskasta taakkaa? Muistetaan, ettei meidän yksin tarvitse kantaa kaikkea ja tehdä kaikkea työtä vaan asioita voi jakaa toisten kanssa sillä tavalla, että itselle jäisi aikaa paneutua yhteen asiaan kerralla ja tehdä se alusta loppuun kunnolla. Miekkojen kymppi haluaa opettaa ja viestittää meille luopumista ja sitä, että joskus oikea ratkaisu on antautua ja hyväksyä tilanne sellaisenaan kuin taistella ja viedä sillä omat voimavarat loppuun.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *