Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Oinaan merkissä

Huomenna vietetään taas täysikuuta ja tällä kertaa mennään Oinaan merkissä. Tulevat päivät voivat aiheuttaa mielen sekaannuksia ja voi tulla tarve haluta vain olla ja tehdä kaikkea mukavaa. Käydä mukavissa tapahtumissa (menovinkki lauantaille – Maagiset messut Lahden Sibeliustalolla, missä minäkin olen töissä), haahuilla metsän keskellä tai rentoutua hyvän kirjan parissa. Kaikki nämä ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja eikä sen takia pidä itseään soimata, jos haluaa tehdä välillä itselleen hyvää. Se on täysin ansaittua ja sallittua! Tämä täydenkuun aika voikin olla oikeaa inspiraation aikaa – ideat ja luovuus kukkivat kaikista parhaiten silloin, kun mieli ja sielu on rauhallisessa olotilassa ja turhasta pakonomaisuudesta on päästänyt irti. Muista kuitenkin, että tämäkin täysikuu menee juuri sillä tavalla mikä sen tarkoituksenmukaisuus juuri sinuun on. Välttämättä se ei vaikuta mitenkään ja joskus täysikuu voi energiallaan tasapainottaa valtavastikin. Riippuen siitä, mikä ”tarve” milloinkin on. Oikeaa tai väärää tapaa ei ole viettää täyttäkuuta. Joskus sitä voi ihan vain ihailla ja varsinkin näin syksyllä luun loiste on todella kaunista 😊

Kurkataanpa sitten tarot-torstain viesteihin. Tänään käytän The moonchild tarotteja ja alta näetkin kuvan kolmesta kortista. Valkkaa niistä itseäsi puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kymppi

Pidätkö edelleen kiinni muistoista, jotka ovat satuttaneet sinua? Kirjoita ylös mitä nämä asiat ovat ja tutki ajatuksiasi mitä sieltä tulee. Anna kaiken tulla paperille ja kirjoita kaikki syyt miksi ja mitkä asiat sinua pidättelivät menneessä ja miksi et päässyt siitä irti. Liittyykö siihen jokin toinen ihminen vai olitko itseäsi kohtaan pahin vihollinen? Mikä juurisyy ikinä onkaan anna se anteeksi. Kirjoita paperille ”annan kaiken tämän anteeksi” ja toista tämä lause itsellesi aina silloin kun tämä ajatus tulee mieleesi. Näin alat pikkuhiljaa pääsemään siitä irti ja jatkamaan elämää ilman tätä painolastia eteenpäin. Pidä kärsivällisyys matkan aikana mukanasi äläkä vaadi itseltäsi liikaa vaan mene omien tuntojesi mukaan. Kuitenkin päättäväisenä siitä, että lähdet irtipäästämään asiasta.

2. Lanttien ässä

Tavoittele sitä mitä mielessäsi on! Tavoittele tähtiä, tavoittele suuria asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja täyttymystä. Muista kuitenkin, että sen ei tarvitse olla mikään tavara tai elämys vaan se suuri onni ja ilo tulee löytää ensin sisältäsi. SE on suurin täyttymys mitä voit tuntea kun tunnet itsesi onnelliseksi, täydeksi ja rakastetuksi. Omista saavutuksista pitää olla tietenkin ylpeä ja palkita itseään, mutta on hyvä katsoa sitä totuudellisesti. Älä piilota itseäsi liiallisen materian taakse vaan iloitse aidosti siitä mitä itsellesi hankit ja ostat. Pääasia on, ettei hanki tavaraa vaan hankkimisen ilosta vaan niin, että siihen on oikeasti mahdollisuus ja, että siitä voi iloita täydesti.

3. Miekkojen kasi

Tämä kortti muistuttaa opeista ja siitä, että miten tulemme ottamaan vastuuta omista tekemisistä. Nämä ovat varjoja, joita ei tulisi pidättää sisällämme vaan päästää ne nyt ulos. Hyvä tapa on, kuten kortin kuvastakin  näkyy, polttaa nämä varjot. Antaa niiden mennä savuna ilmaan. Tottakai, jos jokin asia tarvitsee keskustelua jonkun toisen osapuolen kanssa niin se tulisi tehdä ensin. Mutta älä jätä asiaa enään itsellesi vaan anna sille luvan poistua. Se, mitä opimme vanhoista voi ottaa käyttöön heti kun ne asiat on saanut sisimmästä ulos. Ennen sitä vanhat tavat jatkaa kulkua.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *