Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen ässä – luotan tulevaisuuteen

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen ässä, mikä luo omalla energiallaan uskoa tulevaisuuteen, rehellisyyteen ja omassa voimassa pysymiseen. Kortissa miekka symboloi älykkyyttä ja viisautta mitä pyydetään kuuntelemaan uusien oivalluksien aikana kun taas miekan päässä olevat säteet ovat täydellisen suojeluksen merkki.

Miekkojen ässän energia pyytää tarkastamaan mitä muutoksia omassa elämässä voisi tehdä, jotta se olisi täyttymyksellisempää ja runsaudellisempaa. Konkreettiset muutokset voivat olla pieniä tai isoja. Pääasia, että ne tuntuvat itsestä hyvältä ja voimme luottaa siihen, että järjestämämme asiat ovat itselle ja ympäristölle hyväksi. Kun lopetamme odottelun ja rohkenemme tarttua tuumasta toimeen saamme aikaan vaikka ihmeitä.

Miekkojen ässä – totuus löytyy sydämestä

Kortti kuvastaa myös rakkaudellista totuutta ja siinä pysymistä. Oma totuus, viisaus ja tieto löytyy aina omasta sydämestä. Sitä tarvitsee vain kuunnella eikä kääntää sille selkää. Joskus sydämen kuunteleminen voi tuntua raskaalta ja järki sanoo, että helpommalla pääset jos toimisit näinpäin. Sydäntä kuuntelemalla ei välty surulta tai pettymykseltä, mutta tätä ääntä kuunnellessa viimeistään myöhemmin huomaamme miksi sydäntä piti kuunnella. Ja yleensä jos toimii vastoin sydämen ääntä asioiden siivoamisessa voi kestää paljon kauemmin.

Kun haluamme löytää vastauksen tulisi se etsiä sisimmästä. Tärkeimmät vastaukset ei löydy ulkopuolelta sillä kukaan ei voi tietää mitä koemme tai käymme läpi milläkin  hetkellä. Ajatusten täydellinen hiljentäminen auttaa minimoimaan ulkopuoliset mielipiteet, joita saamme osaksemme aina, mutta se tärkein ääni löytyy aina omasta sydämestä. Vahvuutta onkin päästä näiden ulkopuolisten äänien yläpuolelle ja olla rohkeasti omassa viisaudessa ja totuudessa.

Oma keho kertoo milloin on erityinen aika hiljentymiselle ja oman voiman löytämiselle. Onneksi meillä on mahdollisuuksia kokea erilaisia meditaatioita milloin vain itselle sopii. Tänään mulla on vahva tunne, että tarvitsen hyvin rauhoittavan meditaation. Kesä on ollut aika haipakkaa lasten ollessa lomalla ja oma aika meditoimiselle on jäänyt täysin. Keskiviikkona alkaa koulut niin silloin otan taas jokapäiväisen meditaatiohetken itselleni tavaksi 😊

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.