Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Menestys – on Sinun aikasi loistaa

Viikon tarotkortiksi nousi Menestys, joka kehottaa sinua tekemään töitä niiden asioiden eteen, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ota omat tavoitteesi omiin käsiisi äläkä epäröi näyttää taitojasi ja halujasi myös muille. Ole valmis vastaanottamaan myös ulkopuolelta tulevat kehut äläkä ala aliarvioimaan itseäsi muiden edessä. Jotta saavutat oman menestyksesi luovu ennakkoluuloistasi. Ulkoinen menestys kuvastaa sisäistä menestystä sekä täyttymystä menestyksen kautta omaan elämään. Sinun menestys tuottaa henkistä ja aineellista hyvää niin itsellesi kuin ympärillä olevillesi. Anna siis koko olemuksesi olla osallisena siinä mitä teet ja anna siihen kaikkesi. Asiat tulevat sujumaan jouhevasti ja ongelmat ratkeavat kuin itsestään kun annat itsellesi luvan nauttia siitä mitä täydestä sydämestäsi teet.

menestys odottaa sinua

Tunne sisälläsi ne asiat missä haluat menestyä. Menestyksen kortti kuvaa sellaista menestystä ja saavutusta mikä tulee sisimmästäsi ja tulevat ilmi ulkopuolisena runsautena, rakkautena ja yltäkylläisyytenä. Pinnallinen saavutus ei enään tuota menestystä ja iloa vaan suuri menestys tuntuu sydämessä asti huolenpitona, rakastavana ja rehellisyytenä. Menestys vaatii hyvää ja rakkaudellista energiaa ympärille, jotta tavoitteesi tulevat toteen. Muista, että epärehellisyydellä hankittu menestys ei tule kantamaan pitkälle.

Jotta saavutat oman menestyksesi oikein ja rakkaudellisesti ota nämä seuraavat seikat huomioon. Menestyksen kortissa on kuusi planeettasymbolia, jotka on otettava huomioon kun tavoittelet oikeanlaista menestystä.

  1. Suunnittele huolellisesti mitä teet.
  2. Ole joustava.
  3. Sitoudu.
  4. Hyödynnä energioitasi ja intuitiotasi.
  5. Ole rehellinen itsellesi ja muille.
  6. Sinun oma halu ja kova tekeminen tavoitteidesi eteen.

Vaikka tämänhetkinen tilanne tuottaa monelle turhautumista ei kuitenkaan unohdeta sitä rakkautta omaa tekemistä kohtaan. Suunnitellaan uudet suunnitelmat ja pyydetään vaikeissa tilanteissa enkeleiltä apua. Nauti siitä mitä teet ja etene omissa suunnitelmissa vaikeuksista huolimatta. Luota omiin vaistoihisi ja luota itseesi ja taitoihisi. Anna hyvän energian ympäröidä sinut ja ota vastaan kaikki se rakkaus mitä tämä energia sinulle antaa. Älä epäröi vaan ota uudet keinot käyttöön omaa menestystäsi varten ja ole valmis muuttamaan menestyksesi parempaan suuntaan. Kaikki on mahdollista. Luota siihen, että sinua johdatetaan oikeaan suuntaan ja, että tämä aika tuo vielä jotain uutta ja parempaa elämääsi <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.