Hae
Mirva Emilia

Näin 14 päivän juhladieetti onnistui – kiloja lähti 2,1

14 päivän juhladieetti on saanut päätöksen ja lupasinkin kertoa kuinka se onnistui ja etenkin kuinka se vaikutti suolistolleni ja suolistosairauteeni. Alun fiiliksiä pääset lukemaan täältä sekä syyt miksi lähdin tätä dieettiä kokeilemaan. Nyt kun dieetti on loppunut niin jatkan kuitenkin ensimmäisen viikon ohjeilla soveltaen ja pidän kiinni veden juonnista sekä ateriarytmistä. Nämähän ne avainsanat myös jokaisessa dieetissä ovat. Huomasin jo ensimmäisten päivien aikana kuinka keho puhdistui ja olo keveni kun aloitti runsaan veden juonnin. Turvotus lähti ja vaatteet sopivat paremmin päälle ?

14 päivän juhladieetti onnistui muttei ilman lipsahdusta

Ei dieettiä ilman lipsahdusta, ainakaan mulla. Oon ollut ennenkin painonpudotus dieeteillä ja joka kerta mulle on tapahtunut lipsahdus mutta en ole sitä koskaan kokenut pahana vaan olen jatkanut aina siitä mihin olen jäänyt. Toki tämä kaksi viikkoa oli niin lyhyt aika, että sen ajan olisi pitänyt pystyä olemaan ilman muutamaa sidukkaa mutta silloin kun itseltä ”kieltää” jotain tekee sitä kahta kauheammin mieli. Nyt koenkin, että sain tästä hyvän startin muutokseen ateriaväleihin ja nimenomaan siihen, mitä syön välipalaksi ja aamiaisen tärkeyden. Välipala on ollut mulle jo pitkän aikaa jotenkin vaikea alue ja olen ehkä jopa stressannut siitä mitä söisin ja sitten kun en ole keksinyt mitään niin olen napsinut karkkia. Ja siitä se sokerikierre onkin lähtenyt.

Tavoitteet dieetin suhteen oli, että saan turvotuksen pois, suolistoni tasapainoon sekä pääsisin eroon sokerikoukusta. Ja olenkin saanut sokeria arjestani pois. Tumma suklaa on tullut maitosuklaan tilalle mikä on vatsalleni PALJON parempi vaihtoehto. Maitosuklaasta saan isoja vatsan kouristuksia ja näistä halusinkin päästä dieetin myötä eroon. Ja pääsinkin ja aion tämän myös pitää ? Sokerikoukku on ollut mulla niin paha, että olen tullut pahalle päälle jos en sitä ole saanut. Alussa mielessäni kieltämättä pyöri koko ajan irtokarkit mutta näistä päivistä kun pääsin niin dieetti sujui hyvin. Olo on keveämpi, mieli virkeempi ja jaksan ja HALUAN tehdä asioita. Ennen mun mieli oli sokeria täynnä ja halusin vaan sokeria mutta nyt tuntuu, että mieli on paljon avoimempi ja keveämpi kun olen päässyt pahimman sokerikoukun yli. Vielä sokerikoukun kanssa on tekemistä mutta paremmalla puolella ollaan, kiitos Martinan ja 14 päivän juhladieetin ❤️ Kiloja tämän kahden viikon aikana lähti 2,1 ja olenkin tähän enemmän kuin tyytyväinen koska en lähtenyt tähän painonpudotus mielessä vaan paremman olon ja tasapainoisemman suoliston takia.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.