Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Ritari – luotan kykyhyini

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Ritari, mikä pyytää meitä luottamaan omiin kykyihin toteuttaa suunnitelmia. Ritarin selässä on neljä siipeä, jotka toimivat Ritarin kompassina matkalla. Siivet näyttävät oikean suunnan ja Ritari luottaa niihin täysin. Hänen päättäväisyys ei horju eikä intohimo omiin tavoitteisiin horju.

 

ritari luottaa omiin kykyihini, itseensä ja henkimaailman neuvoihin

Henkisen maailman kanssa työskentely vaatii täyden luottamuksen henkimaailman neuvoihin ja siihen, että luottaa asioiden järjestymiseen oikealla tavalla. Jos tukimme tiemme henkimaailman kanssa epävarmuuksilla ja peloilla, emme kuule mitä henkimaailmalla on meille sanottavana ja mitä neuvoja meille sieltä tulee. On erityisen tärkeää olla läsnä tässä hetkessä, nauttia sekä olla kiitollinen jokaisesta asiasta mitä elämään tulee. Näin kanava pysyy auki henkimaailmaan ja kuulemme neuvoja. Haasteidenkin aikana opetellaan ottamaan ne vastaan reilusta ja rehellisesti. Miksi juuri tämä haaste tuli minun kohdalleni, mitä voisin tästä oppia? Haasteiden vastaanottaminen suoraan ja niiden käsitteleminen antaa itselleen myös armoa, kunhan ei ole ala turhaan syyttelemään itseään, eikä vie omia energioita liikaa alaspäin turhautumiseen tai ärsyyntymiseen.

Miekkojen Ritari viestii nyt sitä, että on aika laittaa omia suunnitelmia eteenpäin ja luottamaan omiin kykyihin ja omaan itseen. Pyydetään myös henkimaailmaa auttamaan meitä ottamaan puhtaalla ja avoimella sydämellä vastaan mitä tielle tulee, on ne sitten haasteita, uusia kohtaamisia, iloja tai suruja. Opetellaan näkemään laajakatseisesti omia tavoitteita ja lähdetään niitä kohti. Oikeasti mikään tai kukaan muu ei estä meitä kulkemasta omaa polkuamme kuin me itse, omat pelkomme ja epävarmuudet. Saatamme rajoittaa itseämme liikaa, koska emme usko omiin kykyihin ja siitä mihin meistä on. Tehdään intohimolla ja rakkaudella niitä asioita, mistä saamme voimaa ja energiaa joka ikiseen päivään. Miksi tuhlaisimme arvokasta aikaamme asioihin, joista emme nauti.

tarina luottamisesta

Luin yhden haastattelun, missä haastateltavalla oli haaveena rakennuttaa oma talo, vaikkei hän ollut rakennusalasta millään lailla tietoinen. Takapakkeja tuli paljon ja jossain vaiheessa tuli suuri halu lopettaa koko prosessi kesken. Hänellä oli kuitenkin niin vahva halu omalle talolle, että hän halusi viedä projektin loppuun asti. Se oli vaikeaa ja kivikkoista, mutta loppujen lopuksi todella palkitsevaa. Nyt hän asuu ihanassa omakotitalossa, paikassa mistä hän oli haaveillut pitkään. Tämä haastattelu muistutti niistä omista haaveista ja mahdollisuuksista mitä itsellä on, kunhan niihin uskoo ja luottaa haasteista huolimatta. Silloin kun haave on toteutunut ja sen eteen on saanut tehdä töitä, niin silloin se tuntuu ja on onnistunut. Jos saisimme kaikki liian helposti niin hamuaisimme kaikkea, kaikkea mitä vaan ikinä voisi saada. Mutta se ei kuulu asiaan eikä elämään. Uskon, että tämäkin haastateltava oppi tämän rakennusprojektin kautta paljon ja näkee asioita taas uusin silmin ja laajakatseisemmin. Se on polku mikä vahvistaa.

Teen tarot-tulkintoja myös oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja huomista itsenäisyyspäivää!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.