Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Prinsessa – raivaa esteet tieltäsi

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Prinsessa ja tämä nousi Leijonan uuden kuun ja Leijonanportin aikaan todella hyvin. Nyt kun kuljetaan Leijonan vahvoissa energioissa niin on hyvä aika poistaa esteitä omalta tieltä ja omista ajatuksista. Oma mieli tekee äkkiä kepposia ja ne voivatkin olla suurimpia esteitä joita itse itsellemme luomme. Ota vastaan ilolla ja rakkaudella esteitä poistavat energiat ja lähde toimimaan tässä ja nyt.

Miekkojen prinsessa luottaa omaan itseensä

Jotta asiat lähtevät sujumaan ja menemään eteenpäin tarvitaan luottamusta itseään sekä omaa tekemistä kohtaan. Kun luottamus on itseään kohtaan kaikinpuolin kunnossa niin silloin mikään ulkopuolinen energia ei pysty estämään oman polun kulkemista. Sisäinen äänesi kertoo paikkasi ja polkusi, kuuntele sitä äläkä jää ulkopuolisten painostuksien alle. Muista myös, että kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa vaan myös huumori ja leikillisyys kuuluvat asiaan. Ei oteta itseämme liian vakavasti vaan osataan nauttia elämän tuomista arjen haasteista leikillisesti ja avoimesti.

Huumori ja leikillisyys ovat oiva apu myös silloin, jos ja kun arkisia ongelmia ilmenee. Näiden avulla pystymme ratkaisemaan ongelmat nopeammin ja kevyemmin kuin siten, että jäisimme vatvomaan näitä arkisia ongelmia liian syvällisesti. Jotkut asiat eivät vain tarvitse liian syvällisiä pohdintoja vaan joskus ne voi heittää huumorin ja ilon kautta omiin Oppiläksyt -kansioon. Ilon ja huumorin kautta elämän energia pysyy positiivisena ja oma energiataso ei pääse madaltumaan kun asioita ei ota aina liian vakavasti.

Miekkojen prinsessasta huokuu päättäväisyyttä ja lujaa tahtoa viedä asioita eteenpäin. Älä aliarvioi omia kykyjäsi, ajatuksiasi ja taitojasi vaan luota vaistoihisi vaikka muut epäilisivätkin valintojasi ja ratkaisujasi. Irrottaudu niistä asioista, ajatuksista ja tilanteista, jotka tukahduttavat omaa elämän energiaasi. Uskalla luottaa elämään ja ennenkaikkea omaan itseen ja omaan sisäiseen voimaan ja jätä hidasteet taakse. On sinun aikasi näyttää mihin sinusta oikein on!

Teen tarot-tulkintoja myös oman palvelunumeroni kautta päivittäin numerossa 0700-94002 (2,38 €/min.).

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa ja valovoimaista uuden kuun aikaa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.