Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Miracle spray on hiusten oikea monitoimituote

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Miracle spray hair treatment hoitosuihke on vegaaninen, hiuksiin jätettävä monitoimituote kaikille hiuslaaduille, joka antaa hiuksille niin elinvoimaa, hyviä ravinteita kuin myös vie sähköisyyttä ja pörröisyyttä pois. Mulla ainakin hiukset sähköistyy tosi paljon ja tämä Eleven Australian spray on antanut ryhtiä sähköisyyteen. Miracle spray hair treatment suihkeella on 11 (!!!) hoitavaa vaikutusta hiuksille ja kaiken sen lisäksi tuoksu on aivan ihanan meloninen ?

Miracle spray on helppokäyttöinen hoitosuihke hiuksille

Suihketta ei tarvitse kuin suihkuttaa joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja harjata. Spray antaa heti kiiltoa ja ryhtiä ja vie kuivauksen jälkeisen pörröisyyden pois. Mulla itsellä tämä suihke on ollut kuukauden verran lähes päivittäin käytössä ja tuntuu, ettei pullosta ole lähtenyt juuri mitään. Tuote on erittäin riittoisa, sillä pari suihkausta riittää antamaan hiuksillesi tarvitseman ryhdin ja suojan. Itselläni on myös lisähiuksia hiuksissa, eikä suihke ole huonontanut teippien pitoa laisinkaan 🙂 Ja tietysti hyvät hoitotuotteet pidentävät myös pidennyksien ikää ja tämän tuotteen ansiosta pidennykset eivät myöskään takkuunnu!

Mulla on taipusat ja pörröiset hiukset ja sen  vuoksi kuivauksen jälkeen suoristan aina hiukset. Suorituksen jälkeen hiukset taas jääkin usein sähköiseksi. Lakkaa olenkin heittänyt silloin hiuksiin, että saan sähköisyyden kuriin. Tämän sprayn avulla oon saanut hiukset tosi sileiksi ja tämän inhottavan sähköisyyden pois. Tätä tuotetta ei tarvi eikä kannatakaan laittaa liikaa, koska tuote on hyvin täyteläinen.

Eleven Australian Miracle spray hair treatment (21,90€) on kampaamotuote ?‍♀️

Tuotteella on 11 hoitavaa vaikutusta

Hoitosuihke sisältää tehokkaan yhdistelmän luonnollisia ainesosia, kuten hydrolysoitua vehnä- ja maissiproteiinia, jotka yhdessä vahvistavat, korjaavat sekä hoitavat hiuksia.

Suihke sisältää myös sitruunahappoa, joka tasapainottaa hiusten sekä hiuspohjan pH:ta ja hydrolysoitu soijaproteiini antaa hiuksille volyymia. Volyymin vuoksi tämä tuote sopii hyvin pohjatuotteeksi kampauksille.

Eleven Australia Miracle spray hair treatment -suihkeella on kaikki alla olevaa 11 hoitavaa vaikutusta.

1. Lisää kiiltoa, pehmeyttä, sileyttä 
2. Poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä 
3. Kosteuttaa 
4. Vahvistaa hiuksia 
5. Ehkäisee haaroittumista 
6. Selvittää 
7. Sisältää lämpösuojan 
8. Parantaa luonnollista kimmoisuutta 
9. Korjaa kuivia, vahingoittuneita hiuksia
10. Sisältää UVA- ja UVB-suojan 

11. Ehkäisee kloorin ja auringon vahingoilta.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.