Hae
Mirva Emilia

Ongelma numero 157,5

Mulla on ongelma ja toivoisin, että sä pystyisit auttaa mua. Mun ongelma on nimittäin mun pituus! Oon tosi lyhyt, 157,5 cm ja mun on todella vaikea välillä (tai oikeestaan aina) löytää vajaamittaisia housuja! Kyllä, se on mun tämän hetkinen ongelma ? Tätä ongelmaa kun tässä hetken mietin niin loppujen lopuksi olen todella onnellinen siitä, että mun ongelma ei ole tämän suurempi. Mutta koska koen sen ongelmaksi välillä niin toivottavasti saisin sulta nyt apua. Eli nyt tarviin kaikki sun vinkit!

Mikä se ongelma tässä oikein on

Kesä lähestyy ja housut lyhenee. Tykkäisin pitää vajaamittaisia housuja mutta en löydä niitä mistään. Tai löydän, mutta jos ne on 165cm mallille vajaamittaiset niin ne on mulle täyspitkät tai jopa liian pitkät. Ja vastaavasti, jos löydän kokopitkät housut niin luultavasti ne on mulle 10cm liian pitkät. En omista ompelukonetta ja mitä luultavimmin pilaisin uudet housut, jos alkaisin niitä lyhentämään. Ja nyt tarkoitan siis kangashousuja enkä farkkuja. Farkkujahan saa eri mittaisina 🙂

Kaksi paikkaa olen löytänyt missä on alle 160cm mallisto ja ne on zalando ja h&m. Nämä on Petite mallistoja mutta näissä ei montaa vaatekappaletta ole ja h&m mallistossa on esimerkiksi paljon vain +kokoja. Petite mallistojen kaikki vaatteet on suunniteltu alle 160 senttisille mutta ne eivät ole kovin isoja mallistoja enkä ole näiltä koskaan mitään edes löytänyt.. Muualta en ole tällaista mallistoa löytänyt, paitsi tietenkin lastenosasto. Sieltäkin voi löytää välillä aarteita myös omaan vaatekaappiin! Nyt siis todellakin tarviin teidän muiden lyhyiden naisten (miksei miestenkin) vinkkejä hyvistä vaatekaupoista missä on OIKEAN mittaisia housuja meille pätkille, koska luulen etten ole ainoa alle 160 senttinen.

Keväällä tullaan näkemään paljon katukuvassa puhvihihoja. Näitä hihoja ihasteltiin jo 1800 luvuilla! Mulle tulee mieleen 1800 -luvun puhvihihoista hienostuneet, tyylikkäät ja äveriäät naiset. Suuret hihat ja kauniit korut olivat varmasti upea näky tällä vuosisadalla! Puhvihihojen maailmaa pääset lukemaan täältä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.