Hae
Mirva Emilia

Energioiden puhdistaminen muuttavat ajatuksiasi

Energioiden puhdistaminen on välillä välttämätöntä, varsinkin silloin kun kiireinen ja sotkuinen mieli valtaa omia ajatuksia. Sotkuinen ja painostava mieli ja energia vie omaa itseä kauemmas siitä todellisuudesta missä olet ja miten voit. Kun energiasi ovat painostavat ja sotkuiset on koko olemuksesi negatiivinen ja ärtyisä. Jotta löydät oman tyyneyden ja hiljaisuuden tulee sinun luottaa myös korkeimpaan voimaan. Voimaan, mikä auttaa sinua edistymään ja puhdistamaan energioitasi.

Energioiden puhdistaminen tuo sinuun säteilyä ja eloa

Jotta oman tyyneyden löytää, tulee sinun istua hetki hiljaa paikoillasi ja rauhoittua. Kiireen keskellä ja välissä on erityisen tärkeää rauhoittua, jotta oma mieli pysyy tyynenä ja rauhallisena. Näin toimit parhaiten itsesi ja muiden parhaaksi sekä näet asiat uusin silmin. Energioiden puhdistaminen itsestäsi ja ympäriltäsi tuovat sinuun säteilyä ja uutta eloa. Elät silloin omassa voimassasi ja selkeydessäsi.

Aloita energian puhdistaminen kodistasi

Kotisi on turvapaikkasi ja kun sinun on siellä hyvä olla, myös mielesi ja energiasi ovat puhtaat ja avoimet. Kodin puhtaat energiat hoitavat sinua ja hyvinvointiasi. Kodin energioiden puhdistamisen voit tehdä muutamalla eri keinolla, mutta ihan ensimmäisenä kodin tulisi olla siisti ja puhdas. Kun ylimääräisen tavaran heittää kokonaan pois lojumasta, pyyhkii pölyt ja lattiat huomaa, että silloin jo kodin ja omat energiat alkaa puhdistumaan. Tämän jälkeen voit aloittaa kodin energian puhdistamisen esimerkiksi suitsukkeilla, tuoksuilla, kivillä ja kasveilla.

Suitsukkeen savun avulla saat hoidettua negatiivista energiaa pois kodistasi. Kodin puhdistuksessa on tärkeää käydä huone kerrallaan läpi. Kulje yksi huone kerrallaan savuavan suitsukkeen kanssa ja anna savun viedä negatiivinen energia kodistasi pois. Tuuleta tämän jälkeen huone, jotta negatiivinen energia pääsee lähtemään tuulen mukana pois. Suitsukkeesta jää aivan ihana tuoksu ja tunnelma kotiin ❤️

Myös erilaiset kivet, kuten ametisti, ruusukvartsi ja vuorikristalli tuovat kotiin rakkautta, lämpöä ja puhtautta. Jokaisella kivellä on oma energia lähteensä ja apunsa ja niitä kannattaakin tutkia, mikä olisi paras puhdistaja ja energianlähde juuri sinulle. Minulle tärkeimmät kivet on ruusukvartsi, joka tuo rakkautta, lempeyttä ja armollisuutta itseään kohtaan sekä Angeliitti eli enkelikivi. Tämä lempinimeltään oleva enkelikivi on rauhoittava ja nimensä mukaisesti se auttaa saamaan yhteyttä enkeleihin ja henkioppaisiin. Kivet luovat kotiin juuri Sinua auttavaa energiaa ja auttaa pitämään mielesi avoimena tyynenä.

Huonekasvien valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä nekin auttaa kodin energian puhdistamisessa. Aloe Vera on yksi vahvimmista negatiivisten energioiden puhdistaja kun taas kaktus imee sähkömagneettia itseensä. Myös uudet kukkakimput tuovat hyvää ja onnellista energiaa puhtaaseen ja siistiin kotiin ❤️

Aloita omien energioittesi puhdistaminen kodistasi ja huomaat samalla myös itsessäsi valtavan tyyneyden ja rauhan ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *