Hae
Mirva Emilia

Torstain tarotviesti – voimakkaat energiat vie eteenpäin

Torstain tarotviesti tulee olemaan sinulle todella eteenpäin vievä ja ajatuksia herättävä. Toivon aina näiden tarot viestien avaavaan lukijalle itsestään uusia mahdollisuuksia ja miettimään, mitkä asiat eivät enään anna itselle mitään ja pystyisi jättämään niitä taakse ja ottamaan vastaan uutta. Jotkut asiat saattavat jäädä arkeen vain tavan vuoksi ja yhtäkkiä huomaakin, että on täysin jumittuneessa tilassa. Silloin on hyvä miettiä, että mistä ajatuksista ja asioista olisi aika luopua, jotta pääsee tästä jumittuneesta olotilasta pois ❤️ Koenkin, että joka kerta tarotviesti, on kyse tästä tai viikon tarotkortista, antaa lukijalle syvällisemmin tietoa omasta itsestään.

Koska on torstai, on tietysti torstai tarotin aika. Tällä viikolla käytän Crowleyn pakkaa, jota käytän työssäni ja ensi viikon torstaina on luvassa taas Ukon Pakasta viestiä ? Ennenkuin valitset kortin sulje silmäsi, hengitä muutaman kerran sisään… ja ulos. Anna itsesi vaipua rentoutuneeseen tilaan ja valitse sen jälkeen alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. MALjojen prinssi

Tuo itsestäsi esiin omat toiveesi ja halusi ja uskalla antautua elämän vietäväksi. Tunteiden kuuntelemisella pääset kulkemaan vapaana ja huomaat mitä milloinkin tarvitset. Kuuntele omaa kehoasi ja aisti tarvitsetko tällä hetkellä lepoa vai liikkumista. Anna kehosi puhua ja viestiä sinulle tarpeistasi ja ole yhteydessä tähän viestintään ja tuo myös seksuaalisuuttasi esiin. Tämä kortti muistuttaa vahvasti sinua henkisen ja fyysisen tasapainon löytämisestä, sillä ne kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kehon tarpeita kuunnellen myös mielen ja tunteiden taso muuttuu ja muuttaa sinua ihmisenä levollisemmaksi ?

2. Miekkojen prinssi

Olen huomannut, että tämä kortti nousee usein tässä kolmen kortin nostossa ja uskon, että tämän kortin viesti tuo jokaisella tämän kortin saaneelle jotain erityistä. Erityistä viestiä irtipäästämisestä ja siitä, että huomioi ne asiat ja ajatukset mitkä pitävät otteessaan päästämättä kulkemaan eteenpäin. Elämään kuuluu tavotteita ja unelmia ja niitä kohti mennään. Jotta unelmat ja tavoitteet toteutuvat, täytyy ns. häiriötekijät käsitellä edestä pois. Mikä on se ajatus, asia tai mikä vain mikä pitää sinua otteessaan ja paikoillaan? Käsittele ne ja katkaise viimeisetkin siteet näistä hidasteista. Kun olet valmis päästämään irti niin olet valmis kulkemaan vapaana ja vapaasti kohti tulevaa ja ottamaan vastaan uusia haasteita. Ole rohkea ja uskalla päästää irti, mitkä eivät enään palvele ja vie sinua eteenpäin ?

3. Rohkeus

Olet tehnyt lujasti töitä asioiden eteen ja edessäsi on vielä yksi, viimeinen askel otettavana. Tämä vaatii rohkeutta ja uskoa siihen omaan polkuun. Ajattele, kuinka paljon olet jo tehnyt tämän asian eteen töitä ja vihdoin ja viimein alat olemaan loppusuoralla. Miksi siis enään lähtisit perääntymään? Löydä se rohkeus, mikä sinussa on ja toteuta tämä polkusi ja usko itseesi. Oman polun löytäminen on vaikea asia tässä elämässä ja, jotta sitä kohti uskaltaa mennä ja kulkea sitä se vaatii rohkeutta. Ja sinussa sitä on. Luota itseesi ja ota haaste vastaan! Tarotviesti sinulle onkin, että sinussa on valtavaa voimaa ja energiaa saavuttaa tavoittelemasi päämäärät ?

Tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.