Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tämä aamu alkoikin kirpsakalla pakkasella ja päälle saikin vetästä lämpöleggarit ja paksun neuleen, että tarkeni lähteä viemään lapsia kouluun. Kovasta pakkasesta huolimatta ulkoilma oikein huutaa puoleensa kun aurinko paistaa täydeltä taivaalta. On aivan ihanaa kun aamut on valoisia jo ennen seitsemää ja päivä jatkuu pitkälle iltaan ❤️ Tänään teen lasten ollessa koulussa voimaannuttavan meditaation ja otan täydenkuun jälkienergiasta ja auringon säteistä kaiken ilon irti. Eilen järkkäilin kotona energiakivet uuteen järjestykseen ja poltin samalla valkosalviaa. Heti kodin energia muuttui taas paremmaksi. Jokainen meistä voi tuoda mukanaan vaikka kauppareissultaan jonkun toisen energiaa ja siksi koenkin tärkeäksi kodin puhdistamisen. Vaikkei itsellä tai perheen kesken olisi kismaa niin äkkiä sitä mukanaan kotiin tosiaan tuo jonkun muun energiaa ja se tuntuu painostavalta ilmalta, koska se ei kuulu sinne omaan kotiin. Etenkin herkät ihmiset kantavat helposti muiden surua tai huolta mukanaan. Näitä energioita kun ei haluta omaan kotiin niin valkosalvia ja laventeli auttaa niiden puhdistamisessa 😊

Viikot menee super nopeeta ja tänään on taas tarot-torstain aika. Valitse taas alla olevasta kuvasta sinua resonoiva kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Rakastavaiset

Kortti pyytää miettimään millä tavalla rakastamme. Onko rakkaus käskemistä ja pakonomaista vai luottamusta, valintoja ja hyväksymistä? Voimme valita millä tapaa rakastamme itseämme ja läheisiämme mutta valitettavaa on se, että jos rakastamme käskemällä ja pakottamalla ketä tahansa niin työnnämme sydämen rakkautta kauemmaksi ja kauemmaksi. Ja onko pakonomainen rakkaus edes todellista rakkautta vai olisiko se kenties halua vain hallita itseään ja ympärillä olevia ihmisiä? On hyvä muistaa, että rakkautta ei voi pakottaa. Se tulee luonnostaan ja sen tulee tuntua sydämessä ja koko kehossa hyvänolon tunteena.

2. Lanttien kasi

Kortti kuvaa pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä omassa kehityksessä. On se sitten työ, henkinen kasvu tai jonkin uuden oppiminen niin anna sille aikaa. Älä hätiköi sillä kukaan ei ole seppä syntyessään vaan asiat opitaan kärsivällisyyden, tahdonvoiman ja tekemisen kautta. Ensimmäinen ja vielä toinenkin kerta voi mennä plörinäksi mutta anna itsellesi aikaa ja ymmärrystä. Jos ei sadannenkaan kerran onnistu niin sitten voi jo miettiä, että onko kyseinen asia itseä varten ja voisiko vastoinkäymiset olla merkki siitä, että asia on aika jättää taakse. Jos asiat ei meinaa mennä millään putkeen niin on hyvä myös pysähtyä ja miettiä millä tavalla asioita voisi tehdä toisin.

3. Lanttien kakkonen

Kamppailetko usein kahden vaiheilla etkä osaa päättää kumpi olisi oikea ratkaisu? Ratkaisu löytyy siitä tunteesta, kummassa päätöksessä sinun on helpompi hengittää ja tunnet olosi rauhallisemmaksi kun elät tunnemaailmassasi sitä hetkeä kuin jo olisit tehnyt päätöksesi. Jos edessäsi on esimerkiksi valinta kahdesta työstä tai kahdesta asunnosta etkä tiedä mitä niiden kanssa tekisit, niin anna molemmille vaihtoehdoille oma aika ja näe itsesi jo nyt siellä paikassa. Millaisia tunteita ja ajatuksia paikka herättää? Omia ratkaisuja ja valintoja voi elää etukäteen omassa tunnemaailmassa ja sitä kautta kokea ne energiat jo valmiina mitä vaikka jokin paikka tuo. Tämä auttaa päätöksenteossa kun koet jo sen hyvänolon tunteen mitä toinen paikka enemmän antaa ja näin tasapainotat sisäistä maailmaasi sekasorrosta. Jotkut valinnat voivat viedä joitain asioita elämästäsi pois, mutta usein silläkin on tarkoituksensa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Tervetuloa verkkokauppaani Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *