Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien kuningatar – sisäinen voima ja itsenäisyys

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Kuningatar mikä mielletään myös henkisen terveyden kortiksi. Tunteet, joita sisimmässämme tunnemme ja koemme ovat aina jostain peräisin ja kaikki tunteet ja ajatukset vaikuttavat omaan itseen. Onnellisuus ja rakkauden tunne tuovat positiivista energiaa ja hyvänolon tunnetta koko kehoon kun taas surun tai pettymyksen keho ottaa vastaan ahdistuksena ja väsymyksenä.

On tärkeää muistaa, että jokainen tunne ja mieliala on tärkeä. Ne tulisikin vastaanottaa rehellisesti silmästä silmään, sillä jokaisen tunteen kautta opimme itsestämme uusia asioita ja puolia. Menneisyydestä tulevat vanhat tunteet ja tottumukset tulisi käsitellä ettei ne häiritsisi tätä hetkeä. Vanhoista tunnetiloista voi nousta ties mitä ajatuksia ja tunteita, mutta silloin kun ne on valmis vastaanottamaan sellaisenaan kuin ne ovat alkaa omassa kasvussa tapahtua merkillisiä asioita. Vapaudumme pianolasteista ja kaikesta turhasta mikä painaa mieltä. Näiden tilalle tulee kevyempi olo ja tunne siitä, että itse hallitsee juuri tätä hetkeä.

Itseämme on myös hyvä haastaa aina välillä, käydä mukavuusalueen ulkopuolella. Se jos mikä vahvistaa ja luo luottamusta omaan kehoon ja mielenhallintaan. Mieli on siitä jännä asia, että pystymme niin hallitsemaan sitä kuin myös mieli voi helposti hallita itseämme, jolloin oma tunnetila järkkyy. Mikäli mieli pääsee liikaa hallitsemaan omaa tekemistä voi siitä seurata turhia pelkotiloja. Mielenhallintaan kaikista paras apu onkin luonnossa maadoittuminen ja hengittely, asioista puhuminen sekä luova toiminta. Kuinka ihanaa onkaan maalata isolle paperille isoin ottein ilman suunniteltua lopputulosta!

Lanttien kuningatar korostaa myös omaa itsenäisyyttä. Olemme sitten parisuhteessa tai emme niin itsenäisyyden säilyttäminen on todella tärkeää. Silloin säilytämme oman viisauden ja tietoisuuden. Toisen kanssa on ihana jakaa asioita, mutta myös omat itsenäiset päätökset ja rohkeat sellaiset tekevät meistä sen keitä olemme. Ja oikea seura kyllä tukee ja rohkaisee näissä päätöksissä kun he näkevät se tahtotilan mikä itsestä tulee. On hyvä pitää kiinni elämässä omista jutuista oli elämäntilanne mikä tahansa. Kun pitää arjesta ja sen tuomista iloista kiinni niin mielialakin pysyy virkeänä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan itsellesi myös 30 minuutin tarot-tulkinnan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *