Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja Venuksen perääntyminen

Huhhuh mitä tää elokuu on energioissa oikein ollutkaan. Nämä Leijonan kaudet on mulle itselle aina tosi innostavia ja huomaan, että saan paljon enemmän aikaan kuin ”normaalisti”. Venuksen perääntyminen on alkanut jo heinäkuussa ja on aina tuonne 4.9 saakka ja tuona päivänä venuksen perääntymisen energia on myös voimakkaimmillaan ensimmäisen päivän (23.7) lisäksi. Kannattaa siis siihen jo varautua, että 4.9 voi sattua ja tapahtua jos ei pidä varaansa 😀 Venuksen perääntyminen Leijonan merkissä on voinut jo tuoda tai tulee tuomaan ajatuksiin intohimoa niin työssä kuin rakkaudessakin. Työssä ehkä halua edistyä ja saavuttaa jotain suurempaa kun taas rakkaudessa voi tulla uutta ihastusta, mikä on täynnä romantiikkaa, intohimoa ja pitkiä syvällisiä keskusteluja. Myös vanhat heilat on saattaneet nostaa päätään pensaasta ja yrittäneet ottaa yhteyttä. Ja miksei kuulumisia voisi kysellä kunhan se jää siihen eikä turhia taka-ajatuksia ole. Venuksen perääntyessä myös kumppanin entinen/entiset heilat voivat yrittää energiatasolla tai konkreettisesti tehdä kiusaa. Näistä ei kannata sen kummemmin välittää vaan antaa rauhakseen tilanteen mennä ohi ja pysytellä vahvasti omassa voimassa. Venus on rakkauden energiaa joka tosissaan on voinut tuoda oman säväyksensä rakkauselämään. Tärkeää on toimia omien arvomaailmojen mukaisesti ja puhua mieltä painavista asioista eikä tehdä hätäisiä päätöksiä.

Alkusepustuksesta tulikin aika pitkä vaikka ajattelin sanoa vain muutamalla sanalla venuksen perääntymisestä 😀 Noh, nyt kuitenkin jatketaan päivän aiheen pariin eli tarot-torstaihin. Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta korttisi viesti. Keskity rauhassa tähän hetkeen kun teet valintaa korttien kesken.

 

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

 

1. Rakastavaiset

Anna sydänyhteytesi vahvistua kumppanisi kanssa mutta kuitenkin ennenkaikkea universumin kanssa. Tämä puhdas universaalinen rakkaus pitää meistä huolta, parantaa haavat sekä vie kohtalonomaisesti meitä oikeaan paikkaan. Universaali rakkaus on puhdasta ja täynnä valoa, joka avaa kireimmätkin portit edessäsi ja puhdistaa vanhoista kaunoista. Anna rakkauden hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti ja tee tässä tunnetilassa ne päätökset ja ratkaisut joita sinun täytyy tehdä. Tämän kortin myötä on myös hyvä ottaa yhteyttä ystävään josta ei ole kuulunut pitkään aikaan.

2. Sauvojen kolmonen

Annatko pienen vastatuulen horjuttaa tahdonvoimaasi ja uskoa omaan itseesi? Pienet vastatuulet kuuluvat elämään mutta jos tuntuu, että elämä on pelkkää vastatuulta niin tarkastele silloin mitä voisit omassa toiminnassasi muuttaa. Ei kannata hakata päätään seinään vaan voi rohkeasti kohdata omat haasteet ja ottaa niistä oppia. Häviäjiä ei ole, ainoastaan voittajia ja niitä me olemme meidän omassa elämässä aina ja joka päivä. Kun haluamme olla voittajia tarkoittaa se sitä, että meidän täytyisi osata aina välillä joustaa vanhoista tottumuksista ja tavoista.

3. Sauvojen kymppi

Saatat joutua välillä tunteiden mylläkään mikä kielii stressistä ja epätasapainosta. Jotta saat taas otteen takaisin elämääsi pidä kiinni unelmistasi. Muista kuitenkin, että unelmien saavuttamisen ei tarvitse tarkoittaa työntekoa 24/7 vaan siinä välissä tulee pitää huolta myös omasta kehosta. Kuka unelmistasi sitten nauttii jos sinä olet uuvuttanut ja polttanut itsesi loppuun? Rauhoittuessa aivot saavat lepoa ja uusia ajatuksia ja ideoita voi syntyä roppakaupalla. Aivot ja keho tarvitsevat lepoa siinä missä luonto ja osa eläimistä talvisin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *