Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Paholainen – elä arvojesi mukaan

Viikon tarotkortiksi nousi Paholainen, joka kehottaa Sinua tutkimaan itseäsi ja elämään omien arvojen mukaisesti. Älä pakota itseäsi vaan elä arvostaen itseäsi, omia arvojasi ja ajatuksiasi. Itsensä kieltäminen kahlitsee sinut ja sinun tunteesi, jolloin elämästä nauttiminen sinun omalla tavallasi jää varjoon. Paholaisen kortti on hyvin opettava kortti ja kun korttia tarkastelee niin huomaa, että vahvan sarvipään edessä on kirja, mikä opettaa itseään olemaan juuri sellainen kuin on välittämättä muiden mielipiteistä.

Paholainen antaa voimaa toimia ilman kahleita

Ilmaise itseäsi aina kun siihen on mahdollisuus ja uskalla sanoa mitä sinä toivot ja tunnet sisälläsi. Pelko omia tunteita kohtaan voi välillä yrittää tulla itsesi ilmaisemisen väliin, mutta mieti annatko pelolle vallan vai uskaltaisitko sittenkin toimia kuten ajatuksesi ja arvosi sanovat. Älä pakota itseäsi toimimaan väärin ja vastoin sinun arvojasi ja ajatusmaailmaasi. Vanhat tunteet ja asiat voivat yrittää pidellä sinusta kiinni mutta muista, että sinulla on täysi vapaus olla juuri sellainen kuin olet. Mahdollisuutesi ovat äärettömät ja maailmankaikkeus tukee sinua sinun päätöksissä ja valinnoissa.

Itsensä kieltäminen johdattaa aina meitä väärään suuntaan. Jossain kohtaa tuleekin hetki, kun tulee päätepysäkki. Sieltä ei pääse enään eteenpäin, koska matkan aikana ei kohdata omia arvoja eikä itseään, jolloin on aika tutkia ja tarkastella syvempää olemusta. Itsensä hyväksyminen luo rakkautta itseä kohtaan, jolloin oma matkakin pääsee jatkumaan keveämmin. Itsensä arvostaminen huokuu sisäisenä hyvinvointina ja kauneutena mikä näkyy ulospäin kauniina valona. Älä siis ole liian ankara itsellesi vaan nauti elämästä, itsestäsi ja kaikesta siitä kauneudesta mitä ympärillesi luot. Ulkopuolisia mielipiteitä tulee ja menee, pääasia on se, että sinä itse tiedät kuka olet, millainen olet ja mitä elämältäsi haluat ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.