Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Vaa’an merkissä

Uusikuu on taas ihan pian täällä ja tällä kertaa tarot-torstai menee Vaa’an merkissä. Vaaka on tasapainon hakemista vähän jokaisella elämän osa-alueella ja nyt voisikin tarkastella niitä aiheita, jotka tuntuvat omassa elämässä olevan epätasapainossa. Uudenkuun aika on aina siirtymistä johonkin uuteen. Vanhat ja raskaat energiat haluavat tulla ulos mitä viime aikoina on syystä tai toisesta itseen imenyt. Nämä energiat voivat olla täysin sinusta riippumattomia ja siksi jokapäiväinen auran puhdistus olisikin  hyvä tehdä – on uusikuu tai ei. Kaikkialla virtaa erilainen energia ja herkkinä ihmisinä aistimme ne helposti ja jäämme jopa murehtimaan asioita joille emme voi mitään. Uudenkuun ajat on oiva aika puhdistaa itseään näistä ja tasapainottaa omia chakroja. Ja samalla hyväksyä se, että kaikkiin asioihin emme pysty vaikuttamaan.

Näissä energioissa mennään siis tämänkertaiseen tarot-torstaihin. Alta näet kuvan kolmesta tarotista, joista voit valkata sinua puhuttelevimman kortin. Pääset lukemaan valitsemasi kortin viestin korttikuvan alta ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Tuomio

Ethän tuomitse tai ylenkatso itseäsi tai muita. Tämä kortti opettaa meitä näkemään asiat ja ihmiset ilman ennakkoluuloja. Ilman ennenaikaista tuomitsemista, halveksuntaa tai arvostelua, sillä se mitä näemme ulospäin ei välttämättä ole todellisuutta vaan kaiken sen sisältä voi löytyä jotain todella kultaista ja ihanaa. Kun katsomme laajakatseisesti elämää ja kaikkea sitä mitä se tarjoaa näemme miten suuressa rikkaudessa elämme. Tuomion kortti pyytää kasvattamaan omaa tietoisuuttamme omista arvoista sekä kehittämään kaikkia puolia itsessämme. Täydellisyyttä ei pidä hakea vaan hyväksymistä asioiden eri puolista.

2. Lanttien nelonen

On sinun aikasi ottaa tilaa, nauttia yksinolosta ja tasapainottaa ajatuksiasi. Pysähdy omien mietteitesi äärelle ja kuulostele mistä ne tulevat. Onko siellä jotain rajoitteita, jos on mitä ne ovat ja ovatko ne rajoitteet tarpeellisia. Miksi mielesi rajoittaa sinua? Hanki uutta tietoa ja taitoa, jotta saat itsevarmuutta polullesi ja siihen, että olet oikealla tiellä. Muista, että opimme koko ajan uutta niin itsestä kuin myös koko maailmankaikkeudesta uutta eikä meidän tarvitse pysähtyä. Voimme ja meidän pitääkin uudistaa itseämme sekä tietoisuuttamme ja kehittää omia taitojamme. Käännä ajatuksesi itseesi ja nauti siitä matkasta mihin mielesi sinua johdattaa.

3. Maljojen kymppi

Nyt on juhlien aika! Jos ei ole juhlia tiedossa järjestä ne rakkaimmillesi tai jos tuntuu, että haluat juhlia omissa oloissasi niin sekin on täydellinen ratkaisu. Nauti elämästä, omista saavutuksista, syksystä ja rakkaimmistasi. Olet ansainnut kaiken juhlan ja onnen mitä elämä sinulle tarjoaa ja silloin kun elämä meinaa heitellä niin näistä muistoista saat voimaa parantaa haavoja ja kulkea läpi haasteiden. Maljojen kymppi muistuttaa elämään tässä hetkessä. Aloittamaan tässä hetkessä tarvittaessa kaiken alusta, ehkä lähteä liikkeelle uuteen suuntaan tai ihan vain nauttia tästä hetkestä. Tätä rakkauden virtaa mitä maljojen kymppi edustaa ei voi ostaa eikä sitä voi saada itselleen väkisin yrittämällä. Se tulee silloin kun näemme haasteissa mahdollisuudet, opimme, olemme rehellisiä itsellemme ja pystymme tanssimaan elämän virtauksessa täysillä mukana.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *