Hae
Mirva Emilia

Yrittäjä kaipaa apuasi – helpot vinkit yrittäjien auttamiseksi

Nyt on paljon somessa siitä, kuinka yrittäjä ja varsinkin pienyrittäjät kaipaavat apua ja jeesiä. Mutkin on haastettu somessa moneen haasteeseen mukaan, missä halutaan auttaa yrittäjiä tuoden heidän yritystä näkyville. Nyt halusinkin koota tähän mun mielestä helpot vinkit miten säkin voit auttaa (pien)yrittäjiä 🙂 Sosiaalinen media on tässä kohtaa tosi hyvä apuväline ja sitä kannattaakin hyödyntää. Ihmisillä on enemmän aikaa surffailla netissä ja etsiä kevään ja kesän pihalaitteita, kuntoiluvälineitä, kevyempiä vaatteita ja ihania ruokalähetyksiä suoraan kotiovelle. Ota tästä helpot vinkit käyttöön ja tue säkin meidän pienyrittäjiä ❤️

 • Suosi Sinun oman kylän/kaupungin yrittäjiä, varsinkin jos asut pienellä paikkakunnalla.
 • Kun ostat jotain, KERRO siitä muille. Kerro, mitä yrittäjä tarjoaa. Palveluita, kokemuksia, esineitä. Mitä vain! KERRO niistä.
 • Osta myöhempää varten jo nyt lahjakortteja ystävällesi, perheenjäsenellesi tai vaikka itsellesi!
 • Instagram ja facebook ovat hyviä paikkoja, missä voit jakaa omia hyviä kokemuksia yrityksestä. Näin yritys leviää huomaamattomasti monien silmien eteen.
 • Kun lisäät kuvan, missä sulla on ylläsi esimerkiksi uusi kevätpaita ostettuna pienyrittäjältä, niin merkkaa yritys kuvaan ja tekstiin. Näin kuvaa napauttamalla ja kuvatekstin lukemalla ystäväsi näkevät mistä kyseinen paita on ja yritys voi saada tätä kautta uuden ostajan.
 • Jos sua mietityttää voitko/kehtaatko merkitä kuvaasi yrittäjän niin kysy rohkeasti lupa. Luulen, että sieltä tulee myöntävä vastaus sydämen kera ❤️
 • Lähde rohkeasti mukaan somen haasteisiin levittämään tietoa meidän ihanista pienyrittäjistä!

On rohkeaa olla yrittäjä

Oon aina ihannoinut yrittäjiä ja niiden rohkeutta ja osaamista mitä yrittäjyys vaatii. Langat pysyvät käsissä, he uskaltavat kokeilla uusia juttuja ja ennen kaikkea he uskaltavat seurata omia unelmia! Yrittäjillä on useasti monta rautaa tulessa. Voi olla tapahtumia siellä sun täällä, reissaamista, kotona työskentelyä, ja varmasti stressiä. Täytyy olla kartalla koko ajan ja tehdä rahaa. Myydä omia palveluita ja luoda kontakteja. Ei mikään helppo nakki! On siis todella rohkeaa olla yrittäjänä!

Yrittäjyys on nyt muutaman vuoden kiehtonut mua kovasti. Isoin asia mikä mua huolestuttaa on kaikenmaailman verot ym raha-asiat mitä en ihan oikeasti tajua yhtään! 😀 Mutta tähänkin on onneksi ulkopuolista apua olemassa, mitä voi hyödyntää. Yrittäjyyden suhteen mulla on isoja ja pieniä haaveita, unelmia mitkä voi joskus toteutua tai sitten ei. Sen aika näyttää. Kirjoitin unelmista myös oman postauksen, sen voit käydä lukemassa tästä.

Tällä hetkellä yrittäminen pelottaa Koronan vuoksi, mutta toivon, että tämä aikakausi menisi pian ohi ja elämä alkaisi pikkuhiljaa muuttua normaaliksi. Tällä hetkellä kun olen ”normaalissa” palkkatyössä on aikaa setviä ajatuksia yrittämisen suhteen. Huono vika mussa vaan on se, että alan ajattelemaan kaikkea liian monimutkaisesti mitä ne oikeasti onkaan ja siinä kohtaa alkaa iskemään epätoivo. Epätoivo siitä, pystynkö ja menestynkö yrittäjänä.

Oletko sinä yrittäjä tai kevytyrittäjä? Onko sulla jotain hyviä vinkkejä aloittavalle yrittäjälle? 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

4 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Kiitos tästä postauksesta! Pelasti ainakin tän yrittäjän aamun. 🙂

 2. Elina kirjoitti:

  Kiitos näistä vinkeistä, niistä on varmasti hyötyä monille yrittäjille. Kirjoitit siitä, miten raha-asioiden hoitoon voi hommata ulkopuolistakin apua, ja tämä on todella hyvä pointti. Itse olen saanut hurjasti apua muun muassa tili- ja perintätoimistoilta.

  https://www.laatuperinta.fi/perintaetoimisto

 3. Tuula kirjoitti:

  Olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä, että yrittäjänä toimiminen on rohkeaa! Itse olen haaveillut siitä jo pidemmän aikaa täällä Imatralla, ja hieman kartoitellutkin tilitoimistoja ja muuta sellaista. Vielä en kuitenkaan ole uskaltanut ottaa sitä askelta ja hypätä yrittäjyyden maailmaan. Erityisesti korona luo siihen omat huolensa.

  https://www.tilikeskus.net/tilitoimisto-imatra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.