Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Ässä – uutta energiaa ajatuksille

Miekkojen Ässä nousi viikon tarotkortiksi ja tämä energisoi ajatuksille uusia ideoita ja tuo mielen selkeyttä. Omat alitajuiset ajatukset ovat nousemassa pintaan, joka antaa mahdollisuuden jättää taakse vanhoja ajatuksia ja tuo luottamusta tälle uudelle. Tämän hetkinen maailma on antanut meille mahdollisuuden oppia itsestämme uusia puolia pysähtymisen kautta ja nämä opit tulevat syvältä meistä itsestä. Uuden mahdollisuuden aika on käsillä, annetaan itsellemme mahdollisuus kohdata avoimesti nämä ajatukset ja tunteet mitä sisimpämme meille antaa.

Miekkojen Ässä antaa valoa uuden oppimiselle

Kun tulemme tietoisemmiksi omista ajatuksista näemme asiat laajemmin ja sitä kautta laajakatseisuus kehittyy itsessämme. Emme noudata omaa kapeaa katsettamme vaan haluamme uudistuksen myötä tehdä muutoksia ajattelutavassamme. Pysähtymisen avulla kohtaamme nämä muutokset ajatuksissamme, joita vielä jokin aika sitten saatoimme pitää täytenä totuutena.

Näen myös, että Miekkojen Ässä antaa kannustusta luottaa siihen mihin suuntaan elämä meitä vie ja antaa itselleen mahdollisuuden luottaa ja uskoa siihen. Pilvet pylvään alla kuvastavat vanhoja ajatuksia, jotka on aika jättää taakse ja antaa itselle mahdollisuuden avautua mielen selkeydelle. Energia mitä nämä uudet ajatukset toisivat kantavat meitä eteenpäin ja antavat mahdollisuuden kehittyä eikä pidä paikallaan. Muista, että kun teet asiat parhaalla mahdollisella tavalla, säilytät oman mielen selkeänä ja tasapainoisena, näin asiat järjestyvät parhain päin. Kokonaisvaltainen hyväksyminen ja suhtautuminen omaan itseen avaa tietä omaan sydämeen ja tietoisuuteen.

Avaamalla oman sydämen itselleen sieltä avautuu todella paljon uutta tietoa, taitoa ja luottamusta itseään kohtaan. Tämä tietoisuus ja taito antavat itseluottamusta ja rohkeutta luottaa siihen, että maailmankaikkeus antaa meille sen mitä tarvitsemme. Uskallamme ja haluamme jättää turhat ärsykkeet itsemme ulkopuolelle ja annamme itsellemme mahdollisuuden oppia, kehittyä ja avata mieltämme ja ajatuksiamme.

Jos viime viikon tarotkortti unohtui lukea, niin pääset lukemaan sen tästä.

Voit varata oman ajan tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106. Teen myös kirjallisia tulkintoja sähköpostiin. 

Olen tavoitettavissa myös palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) joka päivä klo 9-23 ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.