Hae
Mirva Emilia

Yritykseni tavoite ylittyi jo ensimmäisenä kuukautena!

Aloitin yritystoiminnan elokuun alusta ja siihen kuuluu tarot-tulkinnat palvelunumeroni kautta. Koska halusin pitää tuloni samana niin yritykseni tavoite oli tietenkin saada sama palkka heti mitä palkkatyössänikin sain. Ja ylpeänä voin todeta, että pääsin tavoitteeseeni ja ylitinkin sen! Yritys on siis ihan alkuvaiheessa ja mulla onkin paljon ideoita mitä haluan toteuttaa. Ja se tässä onkin ihanaa, että voin tehdä ihan mitä itse haluan ja toteuttaa omia haaveita. Tämän vuoden ajan panostan 110% tarot-tulkintoihin mutta toivon, että ensi vuoden puolella jo tapahtumia voisi järjestää ilman pelkoa ja jännitystä ja toivoisinkin löytäväni jonkun kuka pitäisi mun kanssa rentoutusiltoja ❤️ Ja toinen ja yksi mun suurimmista haaveista on saada myös blogista muutakin kuin pelkkä harrastus ?

Yritykseni Tavoite ylittyi 100€:lla

Aloitin yritystoiminnan siinä toivossa, että tuloni eivät laskisi alussa. Asetin itselleni tavoitteen ja sen eteen myös tein töitä. Markkinoin, markkinoin ja markkinoin. Hyvän ja monipuolisen markkinoinnin avulla mut onkin löydetty ja oon saanut kerättyä jo omaa asiakaskuntaa ketkä luottavat just muhun. Se, että tavoite on saada sama palkka heti yritystoiminnan alussa mitä palkkatyössä niin tuntui ehkä jopa mahdottomalta ajatukselta mutta uskon, että kun omaan tekemiseen uskoo ja tekee työn niin hyvin kuin osaa ja antaa ehkä vielä jopa vähän enemmänkin niin menestystä tulee ihan varmasti. Ja näin mullekin kävi, ylitin oman tavoitteeni ensimmäisenä kuukautena 100€:lla!

Anna epäilijöille kenkää

Kun mä ite uskon omaan tekemiseen ja tiedän mitä ja mihin suuntaan meen ja vastaan tulee epäilijöitä niin pakko myöntää, että mä saan niistä vaan lisävirtaa ? Tarot-tulkinnoista ollaan montaa eri mieltä ja vastaan on tullut montakin epäilijää mutta ne ei oo koskaan antanut lannistaa mua vaan päinvastoin. Ajattelen, että hitto vie mää näytän sulle vielä. Haluan näyttää epäilijöille närhen munat! ? Huomaan taas tässä jo kirjoittaessa kuinka mun leijona luonteeni ja intohimo omaa työtä kohtaan puskee kun tarmo ja tahto oikein tunkeutuu tähän postaukseen ?

Se, että itse luottaa omiin kykyihin ja omiin taitoihin niin vie elämässä eteenpäin. Epäilijöitä tulee aina vastaan, mutta se kuinka ne sanat sieltä itselleen vastaanottaa on itsestä kiinni. Jos takertuu kiinni epäilijöiden kommentteihin niin ihan varmasti alkaa laskusuhdanne ja usko omaan tekemiseen loppuu. Kannattaa siis ottaa epäilijöiden sanat voimana itselleen ja näyttää, että taas tämäkin epäilijä oli väärässä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.