Hae
Mirva Emilia

Pelolle valta vai kiitollisuudelle tila

Näinä aikoina on helppo antaa pelolle valta vaikka ennemmin voisi olla kiitollinen kaikesta pienestä, hyvin arkisista asioista. Terveydestä, perheestä, kukista, jotka ostat kauppareissulta tai herkullisesta ruoasta, mitä sulla on nyt enemmän aikaa tehdä. Kiitollinen ”ylimääräisestä” ajasta, mitä saat enemmän puolisosi, kämppiksesi tai lastesi kanssa. Usein nämä arkiset kiitollisuuden asiat jäävät helposti arjen kiireen keskelle mutta nyt niistä saa nauttia. Tämän viikon tarotkortiksi nousi epäonnistumisen kortti, jonka kysymys on ”pystytkö näkemään, että jos annat kiitosta sille, mikä elämässäsi on hyvin niin se lisääntyy?”. Monella on varmasti mielessä tulevaisuus ja se mitä tulee tapahtumaan. Epätietoisuus valtaa mielen, mutta on hyvä ajatella  myös tätä hetkeä. Mitä hyvää tässä hetkessä on? Mun tämän hetken kiitollisuuden aiheet ovat aamuinen metsälenkki, tuin paikallista yritystä ostamalla uudet ihanat tennarit (hups), kevät (rakastan kevään tuoksua), koti ja lämpö. Muita hyviä kiitollisuuden aiheita ja vinkkejä on Täällä.

ÄLÄ ANNA PELOLLE VALTAA – HEITÄ YLIMÄÄRÄISET PELOT POIS

Tämän viikon tarotkortiksi nousi epäonnistuminen. Kortti kuvaa oman mielen luomia pelkoja ja ahdistusta, joilla ei ole todellisuuteen mitään perustetta. Omien pelkojen ja ahdistuksen luominen on todella yleistä ja moni meistä valtaa oman mielen pelolle. On jotenkin helpompi jäädä luomaan ja miettimään pelkoja ja ajatella mitä jos kuin ajatella todellisuutta, tätä hetkeä. Voit selvittää mitä oikeasti pelkäät ja mistä olet huolissasi ja tarkastella niitä. Kielteisiä ajatuksia ei tarvitse työntää pois, vaan tutki niitä tarkasti ja mieti niihin ratkasuja. Toteuta ne asiat mitkä voit ja anna niiden asioiden kypsyä, joiden aika ei vielä ole. On aika opetella olemaan kärsivällinen ja näkemään selkeämmin, milloin on oikea aika toiminnalle. Silloin sinun ei tarvitse ponnistella turhaan, vaan asiat sujuvat kuin itsestään.

 

Sinulla saattaa olla taipumusta liiotella asioita ja pelot voivatkin olla mielestäsi suurempia kuin ne todellisuudessa ovatkaan. Nyt on mahdollisuus luopua monista turhista peloista ja nähdä asiat oikeassa valossa. Epäonnistumisen kortti kehottaa katsomaan pelkoja silmästä silmään ja heittää ylimääräiset pelot pois. Ole kärsivälinen, sinnikäs ja tuottelias äläkä anna pelolle valtaa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.