Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maailmankaikkeus – sisäinen luovuus ja kiitollisuus

Viikon tarotkortiksi nousi Maailmankaikkeus, joka on valttikorttien viimeinen kortti. Elämä on tarjonnut kaikenlaisia kokemuksia, haasteita ja iloja, jotka ovat kasvattaneet henkisesti ja nyt onkin aika juhlia näitä saavutuksia ja sitä, mitä kokonaisuudessaan olet. Maallisia saavutuksia pyydetään katsomaan nyt toissijaisena ja keskittymään tärkeimpään, eli sinuun itseesi.

Maailmankaikkeus on asioiden loppuunsaattamista ja sen myötä palaamista alkuun – entistä viisaampana ja tietoisempana siitä, mitä elämässä on tärkeää ja mitkä ovat itselleen tärkeitä arvoja. Kaikkia elämän tapahtumia tulisi katsoa kiitollisuuden kautta sekä saattaa ne kiitollisuudella loppuun. Kiitollisuus on eteenpäin vievä voima ja vaikka mieli olisikin jossain vaiheessa halunnut asioiden mennä toisella tapaa niin tulemme kyllä myöhemmin ymmärtämään miksi asiat eivät niin menneet. Ja tässä hetkessä huomaamme kiitollisena sen, mitä elämässä on tapahtunut ja ymmärrämme paremmin miksi.

Maailmankaikkeus pyytää pysähtymään tähän hetkeen ja elää tätä hetkeä kiitollisena. Elämässä tulee tienristeyksiä ja silloin tuntuu, että johonkin uuteen suuntaan tulisi lähteä muttei tiedä onko siihen täysin valmis. Elämän oppien kautta näitäkin asioita on hyvä tarkastella – tunnetko olevasi oikeassa paikassa ja teetkö asioita, jotka tuntuvat sinusta merkityksellisiltä. Asioiden merkityksellisyys antaa motivaatiota jatkaa eteenpäin. Jos emme tee asioita, jotka täyttää meitä ilolla tulemme turhautuneiksi ja väsyneiksi. Siksi maailmankaikkeus onkin hyvä kortti muistuttamaan henkisen hyvinvoinnin tärkeydestä vs. maallisen tavaran tuomasta onnellisuudesta. Se onnellisuus mitä tunnemme sisällämme on korvaamatonta ja silloin kun tunnemme itsemme sisäisesti kokonaiseksi ei siinä vaiheessa millään maallisella omaisuudella ole mitään väliä. Niinhän se on, että egoistinen maailma ruokkii pahimmassa tapauksessa itsekkyyttä niin paljon, että maallinen omaisuus tulee kaiken edelle, jolloin oma henkinen hyvinvointi tulee kärsimään. Elämäntehtävämme on ruokkia luovuutta tavalla tai toisella ja jakaa sitä. Jakamalla omia kokemuksia, luovuutta ja taitoamme voimme yhdessä tehdä suuria asioita.

Luovuus ruokkii henkistä hyvinvointiamme ja kun pääsemme toteuttamaan omannnäköistä luovuutta se tuo elämään runsautta ja iloa. Omaa luovuutta ei pitäisi piilotella, sillä oman luovuuden tekeminen on osa henkisen kasvun kehitystä. Anna luovuutesi kukkia, tule sitä kautta vahvemmin omaksi itseksesi ja irrota sen avulla itsesi omista rajoituksista.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *