Hae
Mirva Emilia

Kanavoidut viestit tarot-torstaihin

Kanavoidut viestit tulevat kauttani aina henkimaailmasta ja rakkaudesta. Olen jutellut paljon taroteista muiden kanssa ja muutama on sanonut, että pelkää tarot-tulkintaa eikä siksi halua sellaista itselleen. Ymmärrän sen täysin enkä ikinä lähde tyrkyttämään tarotteja kenellekään, sillä siihen täytyy olla itse valmis, avautunut ja utelias. Joillekin on voinut jäädä tulkinnasta huono kokemus tai tulkinnan aikana on voitu jopa pelotella. Jotkut eivät välttämättä ole valmiita vastaanottaa niitä ”negatiivisia” asioita mitä korteista voi nousta kuten epäonnistuminen tai julmuus. Ne usein mielletään heti niin, että jaaha, en edes yritä kun epäonnistun kuitenkin. Heti nousee vastahyökkäys omille taidoille eikä mietitä, että mistä se pelko epäonnistumisesta nousee. Ehkäpä Julmuuden energiasta eli vähätellään itseämme vaikka potentiaalia olisi kuinka paljon. Jos nämä kortit nousevat niin ne ei missään nimessä tarkoita, että käsittelemässä asiassa epäonnistutaan vaan ne on tiedossa olevia pelkoja, jotka tulisi ottaa käsittelyyn. Nämä ovat niitä omia mörköjä joita pyydetään käsittelemään, jotta pääsisi elämässä eteenpäin ja elämään keveämpää elämää. Negatiivisilla asioilla tarkoitan omaa ajatusmaailmaa mikä voi lähteä usein etsimään asioiden huonon puolen. Omalla ajatusmaailmalla kuitenkin rakennamme ison osan elämästämme. Kanavoidut viestit voivat auttaa todella paljon ristitilanteissa ja toivon, että myös tänä torstaina saat viestistä uusia näkökulmia arkeesi.

Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Anna intuitiollesi aikaa ja lue alta mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kymppi

Anna vanhan kuolla, lähteä sinusta pois. Sitä ei enään tarvita sillä sinussa kasvaa koko ajan vain suurempi voima käsitellä rajojasi, egoasi ja vanhoja tunteitasi. Olet niitä vahvempi ja niiden yläpuolella. Sinun ei tarvitse enään taistella, olet jo taistelusi käynyt. Nauti uudesta voimastasi ja uudesta sinusta. Vanhaan ei ole tarvetta enään palata vaan anna itsesi kokea iloa, rakkautta ja menestystä. Asioista luopumisen aikana voi tuntua, että osa sinusta kuolee mutta ehkä näin sen pitääkin mennä. Älä vastustele vaan luota itseesi, sillä vanhan tilalle kuoriutuu aina jotain uutta ja kaunista.

2. Lanttien Ritari

Aseta itsellesi selkeät ajatukset asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kirjaa ne ylös, tarkastele laajasti ja keskity niihin. Keskity siihen miten asioita hoidat. Hoidatko ne iloisella vai turhautuneella mielellä, käytätkö kaikkia aistejasi ja taitojasi työssäsi ja tunnetko kehossasi mielihyvää vai raskautta tehdessäsi asioita. Pyri järjestämään elämäsi niin, että voit nauttia siitä ja olla iloinen työsi hedelmistä. Älä järjestä itsellesi liikaa työtä vaan ota tehtäväksesi hoitaa muutama asia kerrallaan. Sinun ei tarvitse olla jokapaikan höylä, jos et sitä itse halua ja jos kehosi ja mielesi ei pysty jäsentämään sitä.

3. Rakastavaiset

Rakasta, rakasta, rakasta. Rakkaus ei koskaan lopu, maailmankaikkeus on täynnä rakkautta. Mitä tahansa voi rakastaa kunhan se on pyyteetöntä ja puhdasta. Rakkaus ohjaa meitä joka paikkaan. Uusiin ihmissuhteisiin, työhön, luontoon, mihin vain mitä on valmis vastaanottamaan. Anna tämän kortin rakkaudellisen energian vallata energiakenttääsi ja tunne sen lämpö sekä turva. Kaikille riittää rakkautta niin paljon kuin sitä on valmis vastaanottamaan, älä mieti sitä että olisit ahne rakkauden suhteen. Sitä kukaan ei ole niin kauan kun rakkauden energia on pyyteetöntä ja puhdasta. Itsekäs rakkaus johtaa ongelmiin, mutta puhdas rakkaus johtaa hyvyyteen, onnellisuuteen ja runsauteen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Vaihtoehtoisesti voit myös varata ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppani Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *