Hae
Mirva Emilia

Torstain tarot – mitä uusia mahdollisuuksia haluat elämääsi?

Ennenkuin lähdetään valmistelemaan ja viettämään vappua niin nostetaan sinulle ensin tarotkortti ja katsotaan mitä mahdollisuuksia elämä olisi sinulle antamassa. On kolmen kortin noston vuoro ja korttien viestit onkin aika syvällisiä tällä viikolla. Valitse siis korttisi tarkasti ja intuitiotasi käyttäen ja ota kortin viesti vastaan avoimella sydämellä.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. turhatuminen

Mielesi pimeä puoli yrittää etsiä eri keinoja ja tekosyitä, jotka horjuttavat sinun luottamusta itseesi ja elämääsi kohtaan. Nämä turhat pelot ja epäilykset vievät mielenrauhasi ja tasapainosi muualle ja tunnet olossasi turhautumista, vaikkei näille pelolle ja epäilyksille ole mitään todellisuutta. Ainoa, kuka näitä epäilyksiä ja pelkoja tekee on meidän oma mieli. Sinulla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa sinun omat toiveet ja tavoitteet, nämä eivät kuitenkaan tule itsestään vaan asioiden eteen on tehtävä töitä. Löydä oikeat ratkaisut millä pääset tavoitteeseesi ja tee useampi suunnitelma tälle, sillä saatat kyllä saada haluamasi mutta et välttämättä sillä tavalla kuin olit sen suunnitellut. Ole valmis löytämään uusia ratkaisuja ja tapoja toteuttamaan itseäsi ja ole avoin toisten ihmisten ajatuksille. Älä anna turhautumiselle valtaa, sillä se syö sinun potentiaalisuuttasi ja kykyjäsi suorittaa asioita. Ota hetki aikaa itsellesi ja omille ajatuksillesi ja kasaa ajatuksesi uudestaan. Näin saat mieleesi tasapainoa ja rauhaa ?

2. Lanttien ritari

Lanttien ritari edustaa vahvuutta mitä sinusta löytyy ja päämäärätietoisuutta. On aika kylvää niin sanotusta uudet siemenet maahan ja laittaa asiat uuteen järjestykseen. Onko ehkä jostain vanhasta aika nyt luopua? Kuvittele ja katso mitä mahdollisuuksia se voisi antaa sinulle ja mitä jotain uutta ja valoisaa se voisi kehittää itsessäsi. Ritarin hevonen katsoo taakseen eli menneisyyteen, mutta on valmiina kuljettamaan ritaria eteenpäin, kohti valoa. Menneitä asioita käsitellään nyt paljon ja, jotta pääset eteenpäin vahvempana kuin koskaan niin hyväksy menneet tapahtumat ja laita katseesi kohti tulevaa. Mitä näet siellä ja ennenkaikkea millaisena ihmisenä näet itsesi tulevaisuudessasi? Ota haasteita vastaan ja haasta itseäsi johonkin uuteen ?

3. ylellisyys

Ylellisyyden kortti nousi myös tämän viikon tarotkortiksi ja koska se nousi myös tähän niin vahvistan tämän viestin uudelleen. Tällä on suurempi viesti sinulle kuin uskotkaan. Ole itsestäsi ylpeä sillä työ minkä olet tehnyt tämänhetkisen elämäntilanteesi eteen on ollut todella suuri ja ansaitset nauttia tästä hetkestä. Ylihuolehtiminen ei ole tällä hetkellä tarpeen, vaan anna itsellesi lupa nauttia ja hengähtää. Ole yhteydessä syvimpään minääsi ja omaan rakkauteen itseäsi kohtaan. Tietoisuuteesi alkaa virrata asioita ja tunteita, jotka selkeyttävät ja parantavat omaa oloasi. Ota kaikessa rauhassa vastaan rakkaudella kaikki nämä asiat ja tunteet ja ole valmis puhdistamaan tällä puhtaalla rakkaudella myös ne huonot asiat, jotka nousevat pintaan. Sinulla ei ole mikään kiire mihinkään vaan anna itsellesi mahdollisuus käsitellä alitajunnastasi tulevat asiat kerrallaan ja loppuun asti.

Kortti pyytää tarkastelemaan myös sitä, ettei omistaudu liikaa toisille ja toisten ihmisten tarpeille vaan muistaa olla terveellä tapaa itsekäs ja katsella omia mahdollisuuksia tulevalle. Liiallinen omistautuminen muille vetää oman jaksamisen rajalle ja oma hyvinvointi voi kärsiä siitä. Jotta jaksamme auttaa toisia ja olla heille läsnä on tärkeää ajatella ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista, sillä silloin jaksamme olla toisten tukena ja apuna ❤️

Tavoitat minut myös palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

Laittamalla viestiä, voit varata ajan myös puolen tunnin puhelintulkintaan tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

2 kommenttia

  1. Anna-Kaija Toppila kirjoitti:

    Hei, olisin kiinnostunut kirjallisesta tulkinnasta. Minkä hintainen sellainen olisi? terveisin Anna-Kaija Toppila

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Moikka, kirjallinen tulkinta on 50€ 🙂 Voit laittaa viestiä minulle numeroon 040 7270106, niin katsotaan tarkemmin mitä tulkintaan tulisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *