Hae
Mirva Emilia

Valkoinen karhu unessa ja tarot-torstai

Täysikuu meni muutama päivä sitten ja niinkuin lähes aina täydenkuun aikaan unissa tuli vahvaa muistutusta siitä, mistä tulee päästää irti. Yllätyksenä tähän kuitenkin nousi se, että karhu mikä usein täydenkuun aikaan uniin tulee oli vaihtanut väriä ruskeasta valkoiseen. Karhu on ollut unissa aina todella hyökkäävä, mutta tällä kertaa sen valkoinen turkki teki siitä leikkisän ja iloisen. Itse tulkitsin unen niin, että enään ei ole syytä pelätä petetyksi tulemista vaan alitajunta nimenomaan karhun valkoisen turkin kautta halusi viestittää, että se aika on ohi. Tämän kun seuraavana aamuna oivalsin tunsin miten valtava keveys nousi päästä varpaisiin. Petetyksi tulemisen pelko on ollut harteillani vuosia ja olen antanut anteeksi ja tehnyt ison työn, että pääsen tästä pelosta pois. Tiedän, että se jollain tasolla jyllää edelleen mielessä mutta haluan luottaa siihen, että universumi tietää mitä tekee ja millaisia asioita eteeni laitetaan. Myös tämä ajatus toi mielenrauhaa 🙏🏻 Irtipäästö ei ole yhden yön työ vaan se voi vaatia, niinkuin minunkin kohdallani, vuosia. Vaikka aikaa on kulunut en kuitenkaan ole koskaan halunnut antaa periksi vaan olen halunnut oppia luottamaan, vaikka sitten päätä hakkaamalla välillä seinään 😀 Tässä nostattaa tämän Leijonan päättäväinen luonne päätään.

Täydenkuun ajoista siis todella kannattaa ottaa kaikki irti ja vaikkei siinä hetkellä oivaltaisi asioita niin varmasti myöhemmin. Silloin kun sen aika on ❤️ Nostetaan nyt kuitenkin tarot-torstain kortit. Alta näet taas kuvan kolmesta tarotista, lue sinua resonoivan kortin viesti kuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kutonen

Souda hitaasti mutta varmasti kohti omia pelkojasi. Anna niiden tulla pintaan peittelemättä tai valehtelematta mitään. Jos emme kohtaa omia pelkoja emme pääse veneestämme pois ilman taakkoja. Kun katsomme pelkojamme lempeämielisesti ne eivät ehkä näytäkään niin suurilta kuin mitä olimme ajatelleet ja näemme asioiden oikean laidan. Silloin selkenee myös se kuka olet, mitä haluat tehdä seuraavaksi ja millä tavalla haluat elää. Näihin selkenee vastaus kun ensin vapautat itseäsi isommista esteistä eli peloistasi.

2. Torni

Nyt on aika uudistua! Niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Älä peittele enään yhtään sitä kuka olet ja millainen haluat olla vaan käännä kelkkasi oikeaan suuntaan. Siihen todelliseen minääsi. Olet jo tarpeeksi pitkään miellyttänyt muita tai jollain muulla tapaa peitellyt todellista sinääsi. Enään siihen ei ole tarvetta, sillä olet tarpeeksi vahva pitämään puoliasi ja näyttämään todellisen minäsi niin itsellesi kuin toisillekin. Olemme tulleet tänne oppimaan ja kehittymään ihmisenä ja jollemme uudista omia ajatuksia ja käytösmallejamme pyörimme vain samaa kehää vuodesta toiseen. Muutos on mahdollista ainoastaan jos annamme sille luvan ja jos teemme siitä itse mahdollisen. Muutos ei tule ilman tekoja vaan se tulee tekojen kautta.

3. Sauvojen seiska

Ota rohkeasti oma paikkasi ja seiso ylväästi sanojesi takana. Sinulla on hyviä ideoita ja ajatuksia joiden avulla missä vain saadaan kehitystä aikaan. Silloin kun annat itsesi tulla kuuluviin pidä oma tasapainosi ja pysy rehellisyydessä. Silloin kun pysyt rehellisyydessä niin olet jo voittaja. Vilunkipelillä voitto ei tunnu sydämessä hyvältä vaikka voitto tulisikin – ja sinä tiedät sen. Älä siis lähde muiden huonoihin valintoihin mukaan vaan pysy omassa tietoisuudessasi ja viisaudessasi. Sanot sen sitten ääneen tai et.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Piia-Riikka kirjoitti:

    Wau ei millään mikään kortti noussu suoraan kun lähdin valitsemaan. Yleen heti tuntuu että kyllä kortti nro se ja se on valintani. Luin kaikki ja kaikki napsahti tilanteeseeni täydellisesti kiitos kiitos kiitos ihana Mirva ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *