Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taito – luovuutesi tasapainottaa sisintäsi

Viikon tarotkortiksi nousi Taito, joka pyytää sinua hyväksymään itsessäsi kaikki vastakohdat ja kehittämään näin omaa luovuttaa ja taitoa, mikä sinussa on. Jotta luovuus ja taito kumpuavat sisältäsi omaan tietoisuuteen tasapainoita itsesi äläkä pakota itseäsi toimimaan vastoin omaa tahtoasi. Luovuus ja taito yhdistävät vastakohtia ja kun vastakohdat sulautuvat toisiinsa ne synnyttävät aivan uudenlaisen kokemuksen ja kokonaisuuden meissä itsessämme.

Hyväksy itsessäsi ja elämässä kaikki, vastakohdat mitä on, hyvä ja paha, oikea ja väärä, elämä ja kuolema, valo ja pimeys. Taidon kortti antaa sinulle voimaa, uskallusta ja rohkeutta nousta näiden vastakohtien yläpuolella ja katsomaan omia kykyjäsi laajemmin. Tutki tarkasti omia arvojasi ja tavoitteitasi sekä myös sisäisiä ristiriitoja. Tasapainota nämä, sillä siitä lähtee sinun sisäinen ja henkinen prosessi käyntiin mikä tulee esiin myös ulkopuolelle. Tämän prosessin läpikäyminen vaatii valtavan paljon sinulta omaa luovuutta, rohkeutta ja rehellisyyttä itseäsi kohtaan. Sinussa kuitenkin pääsee tapahtumaan paljon muutoksia ja uusi minuutesi pääse kukoistamaan kun katsot itseäsi rehellisin silmin ❤️

Luovuus ja taito tasapainottavat elämää

Oma luovuus voi olla mikä tahansa. Se voi olla kirjoittaminen, maalaaminen, ompeleminen, laulaminen, soittaminen, virkkaaminen, mitä vain minkä sinä itse koet itsellesi hyväksi ja tuo tasapainoa arkeesi. Taidon kortti kannustaa sinua omien taitojen vahvistamiseen sekä haastamaan omaa itseä. Olisikin ihana kuulla, mikä on juuri sinun ihana taito ja luovuus, mikä sinussa on tai mitä sinussa voisi olla? Minulla on ehdottomasti tämä kirjoittaminen. Tämän avulla pystyn rauhoittumaan ja luomaan jotain sellaista, mikä tulee syvältä minun sisimmästä.

Luovuus ja taito tuovat elämään runsautta ja tasapainoisuutta. Kuuntele ja huomaa kuinka asiat järjestyvät luonnollisesti ja ole kärsivällinen, näin voit elää tasapainoista elämää. Kun hyödynnät itsessäsi olevia luovuuden taitoja niin olet valmiimpi luopumaan myös omista jyrkistä mielipiteistä ja hyväksyt asiat tässä hetkessä juuri niinkuin ne eteesi tulevat. Näin syntyy sisimmässäsi tasapaino, runsaus ja täyttymys. Luota itseesi ja kykyihisi hoitaa asioita kun olet täydessä tasapainossa itsesi kanssa ❤️

Henkilökohtaista Tarot-tulkintaa saat minulta palvelunumeroni kautta 0700-94002, hinta 2,38/minuutti ✨

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.