Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Tarot in Wonderland – torstain tarotviesti

Kaupallinen yhteistyö: Tarotpuoti

Kortteina ja teoksena Tarot in Wonderland on mulle ihan uusi tuttavuus ja sain yhteistyön kautta nämä kortit, joita haluan käyttää tähän torstain tarotiin. Kuvitus on satumainen ja omalla tyylillään humoristinen mutta korteista huokuu syvä tietoisuus ja viisaus. Koen, että kaikissa tarotkorteista on sama sanoma kuten esimerkiksi Ylipapittaressa. Vaikka kuvitus olisikin eri niin silti kuvituksenkin kautta kortista nousee sama viesti ja sanoma; pitkälle kehittynyt henkisyys, henkinen rikkaus ja viisaus sekö tietoisuus omasta itsestä ja intuitiosta. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, mitä asioita eri kuvitus saa korteissa aikaan ja onkin kiva täällä blogin puolella vähän heittäytyä ja esitellä teillekin eri pakkoja.

Valitse intuitiivisesti alla olevasta kuvasta kortti, joka puhuttelee Sinua eniten. Ota mukaan avoin mieli ja vastaanota viesti itsellesi puhtaudella ja avoimuudella.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Wonderland In tarot – The emperor (Hallitsija)

Kortin vahva energia pyytää sinua tuntemaan oman sisäisen voimasi ja uskalla toimia sen mukaisesti. Vahvuutesi ja voimasi vievät sinua päämäärätietoisesti eteenpäin ja muista, että kun käytät omia vahvuuksiasi oikein se myös palvelee toisia. Ympärillesi kerääntyy energiaa, jotka haluavat pitää kanssasi yhtä ja tukeutuvat sinuun. Kun katsot tätä korttia tarkemmin huomaat, että johtajaeläimen ympärille on tullut muita, jotka luottavat hänen päätöksiin ja harkintakykyyn. Usko omaan vahvuutesi ja sisäiseen voimaasi, se antaa paljon niin sinulle itsellesi kuin myös toisille. Pystyt omalla vahvuudellasi tarjoamaan toisille paljon tietoa ja taitoa mitä sinussa on.

2. Wonderland In tarot – the moon (Kuu)

Luota omaan vaistoosi ja kyseenalaista niin omia ajatuksiasi kuin myös toisten ajatuksia. Peloista vapautuminen ja irtipäästäminen kääntää katsetta eteenpäin, mutta ensin on katsottava omaa sisintä. Älä anna turhien epäilysten tai epäuskon vallata mieltäsi vaan pysy omassa totuudessasi. Mitä sisäinen äänesi sinulle sanoo ja mihin se on sinua johdattamassa. Anna intuitiosi ohjata sinua eteenpäin ja ole avoin uusille kokemuksille. Kun katsot korttia tarkasti huomaat, että sinua tuetaan ja ohjataan menemään oikeaan suuntaan ja samalla olosi kevenee kun huomaat, että olet menossa oikeaan suuntaan omista peloista ja epäilyksistä huolimatta.

3. WoNDERLAND IN TAROT – King of pentacles (Lanttien Kuningas)

Kortista huokuu menestys, rohkeus ja elämästä nauttiminen. Kuningas istuu omassa puutarhassa nauttien hetkestä ja omasta menestyksestä. Hän on päässyt eteenpäin omalla päämärätietoisuudella ja tietoisuudesta siitä, mihin on matkalla ja mitä hän haluaa. Kortti pyytää sinuakin kehittämään omia kykyjäsi ja keskittymään siihen, mitä todella haluat. Jotta pääset samaan vapauteen ja elämän nauttimiseen kuin Lanttien kuningas niin älä syyttele itseäsi turhaan tai vähättele itseäsi vaan uskalla onnistua, uskalla mennä eteenpäin. Jätä kaikki turhat asiat ja ajatukset taakse, jotka pidättävät sinua, sillä silloin kun tiedät tarkasti mitä haluat saat siitä voimaa ja viisautta lähteä toteuttamaan haaveesi.

Erittäin mielenkiintoiset kuvitukset näissä korteissa ja näihin pääset tutustumaan lisää Tarotpuodin verkkokaupassa. Siellä on ihan valtava valikoima erilaisia kortteja, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tämä valikoima.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Kaupallinen yhteistyö: Tarotpuoti

4 kommenttia

  1. Raija kirjoitti:

    Aivan ihanaa taas torstai Tarot ❤️ kiitos!

  2. Riitta Ruottinen kirjoitti:

    Kiitos paljon ihan kyllä nappiin meni ❤️❤️?Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.