Hae
Mirva Emilia

Marraskuinen tarot-torstai

Marraskuu ja harmaat päivät meinaa ainakin täällä saada aikaan tylsyyttä ja tuntuu, että päivä loppuu neljältä kun alkaa tulemaan pimeää. Pimeä aika voi olla mielelle ja keholle tosi raskasta ja etenkin silloin on hyvä pitää arkiset rutiinit kasassa ja löytää jokaisesta päivästä ilon aiheita. Toisille tämä aika tuntuu raskaammalta kuin toisille, koska keho sekä mieli vastaanottaa pimeyden eri tavoin. Marraskuinen pimeys voi vaikuttaa omiin energiatasoihin todella voimakkaastikin ja se voi näkyä turhautumisena, tekemättömyytenä, väsymyksenä tai ärtymyksenä. Siksi aiemmin mainitsemani rutiinit voivat auttaa pitämään mielen edes jollain tasolla kasassa. Ja tuleehan siitä hirvittävän hyvä mieli, kun saa asioita tehdyksi eikä aikaansaamattomuuden tunne pääse valtaan. Itse ainakin huomaan tämän pimeän vaikuttavan uneen – voin hyvin nukkua joka yö 12h, kun taas kesällä ei meinaa malttaa mennä nukkumaan saatikka nukkua myöhään kun haluaa nauttia valosta ja vehreydestä. Tämäkin aika tulee, ja tähän tarot-torstaihin haluankin nostattaa energiat erityisen vahvaksi tähän kaamosaikaan. Katsotaan mitä henkimaailma ja omat henkioppaamme pyytävät tähän hetkeen, jotta jaksamme tämän pimeän ajan yli ❤️

Valitsin Elisabeth Haichin Tarotkortit ja laitoin erilaiset kivet helpottamaan korttien valintaa. Valitse rauhassa, intuitiotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti ja lue alta korttisi viesti.

Vasen kortti on numero 1 (ruusukvartsi)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (sitriini)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (vuorikristalli)

1. Kuningatar (hallitsijatar)

Tässä kortissa ilmenee luontoyhteys ja sen parantaminen. Tämä aika, kun puut ovat kuolleet, maa alkaa jäätymään ja kasvit ovat nuupahtaneet talviunille luo oman mystisen aikansa. Mitä luonto haluaa sinulle viestittää? Mikä aika sinun elämässäsi tai sinussa on ns. kuolemassa mikä voi taas keväällä herätä henkiin. Älä yritä pitää mitään väkisin hereillä tai elossa, vaan opettele jättämään asioita hautumaan, jotka eivät nyt ota tulta alleen. Kun niiden aika on, nuput alkavat kyllä aukeamaan. Anna oma rauha näille asioille.

2. Voima (intohimo)

Tämä kortti pyytää kohtamaan pelot oman voiman kautta. Mikään pelko ei ole niin voimakas etteikö sitä voisi omalla sisäisellä voimalla hoitaa ja rauhoitella. Olemme kykeneväisiä mihin vain, kunhan luotamme tähän voimaan ja sen rauhallisuuteen. Kun olemme rauhallisia, oma voima on suurimmillaan. Silloin voimme toteuttaa mitä tahansa. Siksi tässä nousee vahvasti esiin rauhoittuminen ja oman tasapainon löytäminen. Kun ajattelet sitä tunnetta, kun olet levoton ja pyörit vain ympyrää. Silloin ei asioita tapahdu vaan olet kehässä, missä kaikki pään sisällä olevat ajatukset tuntuvat myrskyltä. Myrskyn silmästä pääsee kyllä pois, mutta se vaatii oman hetkensä ja lujan tahdon löytää sisäinen voima, jotta sieltä on valmis astumaan ulos. Me itse luomme itsellemme myrskyn ja me itse voimme luoda meidät myös pois sieltä.

3. Oikeudenmukaisuus

Tunnustele asioita, jotka tulevat energiakenttääsi ja eteesi. Ovatko ne sinulle tarkoitettuja vai annatko niiden jatkaa matkaan johonkin, minne niiden oikeasti kuuluu mennä. Kaikkia asioita, joita ympärillämme meille tuodaan ei tarvitse ottaa vastaan. Jos ottaisimme kaiken vastaan meille tulisi ähky emmekö osaisi tarttua niihin, jotka ihan oikeasti voimaannuttavat meitä. Jokaisella ne asiat ovat erilaisia ja siksi itselle tarpeettomat asiat on hyvä lähettää rakkaudella eteenpäin ja sanoa ”tämä ei kuulu minulle. Voit jatkaa matkaasi eteenpäin ja hänelle, jolle tämä kuuluu ja on hyväksi”. Aina on hyvä olla kiitollinen, että olet saanut vastaanottaa asian vaikkei se sinulle jäisikään, sillä sinun tarkoitus oli ohjata asiaa eteenpäin. Rakkaudella. Se on tärkeintä. Kostonhimoisena tai vihaisena ei pidä lähettää asioita eteenpäin. Silloin ne voivat pian tulla boomerangina takaisin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Henkisen hyvinvoinnin yhteisö

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *