Hae
Mirva Emilia

Kaislahame ja calupso musiikkia – Karibialainen ilta keskellä suomen kesää

Mun somessa näkyy paljon lasten mummun järjestämiä kekkereitä. Välillä on ollut cocktailtilaisuuksia, Halloweenia, joulupäivänviettoa, muuten vaan kekkereitä ja viimeisimmät oli tällä viikolla Karibialainen ilta rannassa. Julia on aina kovasti mukana juhlien suunnittelussa ja taitaakin olla aikamoinen päällepäsmäri suunnitteluvaiheessa 😅

Alkuun tarjoilijatar tarjoili Karibialaiset drinksut kaslahameessaan ja piti pientä tanssiesitystä. Yritin Niksuakin saada kuvaan ja tanssiin mukaan, mutta eihän äiti enään siihen saanut suostuteltua 😅 Nämä juhlat on aina ihanan rennot. On paljon höpöttelyä, hyvää musiikkia taustalla ja lapset uivat, kalastavat ja auttavat mummua laittamaan tarjoilut esiin. Mulle tulee Juliasta niin paljon mieleen minä pienenä. Pieni tättähäärä kuka haluaa olla välillä myös huomion keskipisteenä omalla söpöilyllään. Niksu taas menee enemmän isänsä jalanjälkiä. Viihtyy nykyisin enemmän omissa oloissaan kalastaen sekä uiden ja välillä tulee meidän muiden sekaan höpötteleen.

Karibialaiseen ruokaa sopii hyvin trooppiset hedelmät, joista voi tehdä salaatteja tai salsaa. Mun mielestä tuore ananas sopii kaikista parhaiten karibialaiseen ruokaan ja tarjolla meillä olikin ananas-avokado-chili salaattia. Simppeliä, mutta hyvää. Chili antoi kivan potkun kun taas ananas ja avokado raikkautta. Tämä simppeli salaatti sopii hyvin kesäisiin iltoihin lihan kanssa.

Kookosmaito on myös yksi mikä sopii karibialaiseen ruokaan ja juomaan. Ensimmäistä kertaa maistoin riisiä, mikä oli keitetty kookosmaidossa. Se toi lempeää makeutta riisiin 👌

Näissä meidän kekkereissä koristeet on aina ihan täydelliset ja teemaan sopivat. Ihmettelenkin aina mistä niitä oikein saa 😅 Mielikuvistusta tarvitaan ja taitoa laittaa kaikki kauniisti esille. Nämä(kin) on asioita ja iltoja mitkä ihan varmasti jää lasten mieleen ja voivat muistella aikuisenakin näitä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.