Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot:Ylellisyys – ylihuolehtiminen tukahduttaa läsnäolon

Viikon tarotkortiksi nousi Ylellisyys. Ylellisyyden kortti muistuttaa siitä, että ylihuolehtimisella emme näe kovinkaan pitkälle. Usein luomme ajatuksissamme tulevat tapahtumat ja onnistumiset negatiivisella tavalla. Tässä hetkessä eläminen ja tämä hetki menee täysin ohi kun keskitymme siihen mikä voi mennä tulevaisuudessa vikaan.

Oma mielikuvitus vie meitä juuri siihen suuntaan mihin asioita kuvittelemme. Jos valtaamme ajatukset ja mielikuvan pelkoon ja epäonnistumiseen niin sitä varmasti saamme. Elämässä tulee hetkiä kun tuntuu, että kaikki menee päin mäntyä ja jo pelkkä ajatus siitä, että pitäisi alkaa ajattelemaan positiivisesti ja kiitollisesti ahdistaa mieltä. Ilman tätä ajatuksen vaihdosta ei kuitenkaankaan sieltä suosta välttämättä pääse pois. Huolen ja huolehtimisen avulla voimme välttää virheitä ja ottaa opiksi ja toki terve huolehtiminen kuuluu jo omaan itsesuojeluun, mutta miten siitä ylihuolehtimisesta sitten pääsee eroon. Mikä on se taika ettei huolehtiminen ota valtaa ajatuksissa? Se on hyväksyntä. Hyväksytään ja nähdään kaikki onnistumisen mahdollisuudet ja samalla myös hyväksytään epäonnistumisen mahdollisuudet.

Ylellisyys – Liian suuret odotukset luovat ylihuolehtimista

Ylihuolehtimisen saa aikaan se, että laitamme liian suuria odotuksia tulevaan emmekö keskity tähän hetkeen. Kun asetamme jonkun tietyn odotuksen itsellemme näkemättä epäonnistumisen mahdollisuutta alamme puurtamaan jopa pakonomaisesti asioita. Unohdamme tämän hetken ja rauhallisuuden minkä avulla saamme asiat tehtyä paremmin. Tulee se sitten olemaan onnistumista tai ei. Jos itselleen asettaa liian suuria odotuksia niin usein se pettymyksen tunne tulee jossain vaiheessa. Se odotus mitä ajatuksissamme näemme harvoin vastaa sitä todellisuutta minkä luomme. Siksi hyväksyminen on erittäin tärkeässä roolissa asioiden edetessä ja toteutuessa. Hyväksytään itsemme omine taitoinemme sekä hyväksytään se lopputulos minkä saamme. Elämä on siitä mielenkiintoista, ettemme voi tietää millaista lopputulosta synnytämme. Joko se voi olla täysin erilainen mitä mielikuvituksessa loimme tai sitten se voi vastata sitä täysin.

Aina kun saamme itsemme kiinni negatiivisesta ajattelutavasta voimme päästää siitä irti. Mää oon todella hyvä asettamaan itselleni epäilyksiä mikä automaattisesti johtaa negatiiviseen ajattelutapaan. Olenkin nopetellut päästämään irti siinä hetkestä näistä ajatuksista ja näkemään asioiden hyvät puolet ja ne mahdollisuudet mitä eteen tulee. Joka kerta se rauhoittaa mieltä ja näen selvemmin tarvitseeko jotain tehdä, jotta näitä epävarmuuksia ei tarvitsisi kokea ja tuntea. Useimmiten huomaan herääväni siihen, että oma mielikuvitus tekee kepposia eikä ole tarvetta muuttaa mitään. Muuta kuin omaa ajatusmaailmaa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja puhelimitse (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.