Hae
Mirva Emilia

Tarotkortit tuovat apua itsensä kuuntelemiseen

Tällä kertaa kerronkin videon muodossa mitä ja miten tarotkortit ovat vaikuttaneet mun elämään ja miten olen niitä oppinut käyttämään. Tarotkorttien avulla saadaan ihania viestejä itselle ja ne ovat aina rakkaudellisia ja positiivisia. Itsensä kuunteleminen on erittäin tärkeää ja siitä puhunkin paljon ja toivon, että myös lukijat saavat siitä oman kimmokkeen itsensä kuuntelemiseen ❤️

Tarot-tulkitsijana haluan auttaa ihmisiä heidän henkisellä polulla sekä antamaan oivalluksia ja sitä kautta saamaan onnellisen ja rakastavan elämän niin ihmissuhteissa kuin muissakin askarruttavissa asioissa. Tarot ei ole ennustamista enkä koe itseäni minkäänlaisena ennustajana vaan henkisenä oppaana ja auttajana ja tarotkortit auttavat minua tässä työssä. Lähdetään yhdessä etsimään sinulle vastauksia. Haluan ehdottomasti auttaa juuri Sinua sinun henkisellä polullasi sekä rakastamaan ja arvostamaan itseäsi entistä enemmän ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.