Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain tulkinta

Tulkinta, luenta, jotkut voi mieltää jopa ennustuksena. Itse olen sitä mieltä ja vahvasti, että tarot ei ole ennustamista. Uskon, että voimme vaikuttaa omalla energialla tulevaisuuteemme mutta ennustamiseen en lähtisi. Voimme omien oppien kautta vaikuttaa tulevaisuuteen ja tehdä sen pohjalta parempia ratkaisuja. Tarot on tukena ja vahvistamassa näitä asioita. Tulkinnoissa katsotaan kyllä myös tulevaisuuteen, mutta itse ainakin enemmän sen pohjalta mihin voisi tulevassa kiinnittää enemmän huomiota, jotta asiat jotka eivät enään palvele toistuisi. Uskon, että elämässä täytyy käydä välillä pohjalla jollain tavalla, jotta omaa elämää osaa arvostaa entistä enemmän ja itseään. Tärkeää on, ettei jäisi oravanpyörään vaan rohkenisi astua siitä ulos. Tarot-tulkinta on myös paljon enemmän kuin pelkkää tulkitsemista, sillä se on toisen kuuntelemista, läsnäolemista, lohduttamista ja tukena olemista. Tulkinta voi olla todella avartavaa, kun siihen antautuu 110% ❤️

Siirrytäänpä sitten taas torstain viestiin. Rauhoita itsesi hetkeksi tähän hetkeen ja valitse intuitiollasi sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta. Viestin pääset lukemaan kuvakortin alta ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ylipappi

Ihanaa, vihdoin tämä kortti nousi tarot-torstaille. Olenkin jo vähän miettinyt, että missä tämä kortti oikein piileksii. Ylipapin kortti pyytää etsimään omaa henkistä polkua, missä olet nyt ja mihin suuntaan haluat mennä. Mikä on sinun totuutesi ja mitkä taas ovat toisten. Ystävä tai perheenjäsen ei voi kertoa missä kohdin olet kulkemassa tai kuka olet, ainoastaan itse voimme sen tiedostaa. Luo rohkeasti omat mielipiteet, omat rajat, omat normit astumatta kuitenkaan kenenkään toisen varpaille. Jokaiselle meistä löytyy kyllä oma paikkamme. Elä sen totuuden mukaisesti mikä tulee sisältäsi, sydämestäsi. Se on portti omalle henkiselle polulle.

2. Miekkojen kasi

Rajoitatko itseäsi, miksi? Mikä sinua estää liikkumasta eteenpäin? Katso asioita yli rajojen ja hyväksy itsestäsi puoli, jossa et tiedä tai osaa kaikkea. Kaikkea ei pidäkään osata! Siksi meitä on täällä miljoonia ihmisiä, jotka voivat auttaa toisiaan. Tämä kortti pyytää poistumaan omalta mukavuusalueelta ja katsoa mihin se johtaa. Älä anna oman mielesi olla rajoitteenasi vaan päästä sieltä ulos se tsemppari, kuka tsemppaa sinua eteenpäin ja anna tilaa itsellesi rakentaa elämää sen mukaisesti mikä näyttää ja tuntuu hyvältä. Rajat ovat hyväksi, mutta jos ne vaikuttavat elämään negatiivisella tavalla niin silloin olisi aika katsoa asioita laajemmin ja uskaltaa hypätä vanhoista kaavoista ulos.

3. Lanttien kymppi

Toteuta unelmiasi, nauti elämästä, avaudu uusille asioille ja kokemuksille. Vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka tukevat sinua (ja sinä heitä) toteuttamaan itseäsi. Kysymys kuuluukin, estääkö sinua oikeasti enään mikään, sillä kortin energia on niin aktiivista, että tämä oikein huutaa lähteä toteuttamaan itseään. Syksy voi olla kaikkea muuta kuin pimeää aikaa, se voi olla mahdollisuuksia täynnä kun vain pidämme silmät auki eikä vieraannuta elämästä. Luo elämääsi sellaisten ihmisten kanssa, joihin voit luottaa 100% ja nauti siitä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *