Hae
Mirva Emilia

Oletko valmis uuteen alkuun? – päästä ensin irti vanhasta

Vanhasta irtipäästäminen on välillä vaikeaa ja menneisyys voi vaikuttaa vahvastikin omaan elämään ja tulevaisuuteen. Nyt on kuitenkin hyvä aika jättää menneet taakse, päästää irti vanhasta ja aloittaa uusi, omannäköinen elämä ?

Tulevan viikon Tarot -kortiksi nousikin Lanttien Prinsessa eli uudistumisen ja tasapainon kortti. Prinsessan päätä koristavat oinaan sarvet symboloivat uutta alkua ja vatsassa kasvava vauva symboloi uuden luomista. Sisäinen ja ulkoinen tasapaino tuo rauhaa. Olosuhteet on nyt otolliset uusille aluille,kun kaikki ovat sopusoinnussa ja tasapainossa keskenään.

IRTIPÄÄSTÄMINEN

Nyt on aika luopua vanhasta ja luoda jotain uutta. Löydä itseltäsi tasapaino ja keskity siihen, mikä elämässäsi on oleellista ja jätä vanhat taaksesi. Kuuntele itseäsi, sillä voit saada aikaan ihmeitä ja luovuutesi alkaa virrata. Ota tuleva innolla vastaan äläkä anna oman päättämättömyyden tai pelon tulla tulevaisuutesi eteen.

Oletko valmis aloittamaan uuden vaiheen elämässäsi? ? Mennyt on mennyttä. Jätä ne taaksesi ja keskity tulevaan sillä tulevaisuus on tehty SINUA varten ?

LUOPUMINEN

Mistä tämänhetkisestä sinun tulisi luopua, jotta voisit seurata unelmaasi? Kun uusi ovi avautuu, vanha menee kiinni. Usko omaan tulevaisuuteesi ja unelmiisi ja pidä niistä kiinni. Jotta uusia asioita pääsee virtaamaan elämään, täytyy jostain luopua. Vaikka jostain asioista luopuisi, se ei tarkoita luovuttamista vaan uusille asioille mahdollisuutta. Pidä mielesi avoimena äläkä säikähdä omia tunteita ja tuntemuksia.

– Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.